Můj čas na kafíčko

Obětovala své sny na oltář chlapů?

Tahle žena je nezmar. Stále naplno pracuje, na důchodky a klidné stáří někde na vejminku rozhodně nepomýšlí. Naopak, nedávno vydala nové CD a raduje se, že zase může rozdávat radost na jevišti.

Jitka Molavcová (71) je stále tak energická jako kdysi, a to i přesto, že se s ní život nemazlil. Ačkoli byla tato herečka, zpěvačka, hudebnice a klaunka velmi oblíbená zejména u dětí, vlastních potomků se nedočkala a šeptá se, že kvůli muži.

S kolegou a letitým kamarádem Jiřím Suchým (90).

Nahradila legendu

O svém soukromí s médii nemluví a osobní život si střeží, seč může. Přesto je známo, že se po jejím boku vystřídalo několik partnerů. Herečka je nesmazatelně spojena s divadlem Semafor, kde působí už padesát jedna let. A díky Semaforu potkala i své osudové muže.

Asi každého jako první napadne divadelník Jiří Suchý (90). Vedle něj vystřídala tragicky zemřelého Jiřího Šlitra (†45) a pro divadlo se stala takřka nepostradatelnou. Ve dvojici se Suchým prožili řadu let, ovšem jen v práci, i když o jejich mimopracovním vztahu se nejednou spekulovalo. Herečka to však vždy smetla ze stolu.

Nechtěl děti?

Díky Semaforu se seznámila s hercem Janem Petráněm (84). Právě on měl být podle mnohých důvodem, proč neměla děti. Sám měl z předchozího vztahu syna, a další potomky údajně nechtěl. A Molavcová jako milující a zaměstnaná žena zřejmě souhlasila.

Manželství vydrželo třicet let a poté se zamilovala do herce Alfreda Strejčka (79) a zdálo se, že spolu budou mít krásnou budoucnost. Do jejich vztahu ale vstoupila zákeřná nemoc, která před čtyřmi lety Strejčka postihla.

Oddaná pečovatelka

Z minuty na minutu ochrnul, dlouho nemohl mluvit, hýbal jen očima a dýchaly za něj přístroje. V té chvíli se mu stala velkou oporou právě ona, která péči o partnera věnuje veškeré volné chvíle. „Při každé návštěvě dostanu dárek, pohne dalším prstem na ruce, drží ruku ve vzduchu,“ pochlubila se.

I on už má z předchozího vztahu děti, dvě dcery, a právě s nimi herečka o Strejčka pečuje. Ať už jde o publikum, či její osudové muže, zdá se, že Jitka Molavcová se vždy dokáže obětovat pro druhé, i když někdy možná na úkor naplnění svých vlastních snů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden