Moje šťastná hvězda

Obětuje lásku hvězdné kariéře?

Herečka prý kvůli pracovním závazkům nemá čas na přítele. Jejich vztah to údajně ničí!

Herečka MALVÍNA PACHLOVÁ (30) dlouhou dobu tajila vztah s MILANEM LIGAČEM (28). Tušila snad, že brzy přijdou na řadu vážné problémy?


Herečka Malvína Pachlová (30), kterou diváci znají například jako sexy kavárnici Šárku z oblíbeného seriálu Ulice, má práce až nad hlavu. A i když je jasné, že po té dlouhé covidové pauze jsou herci rádi za každou práci, nic se nemá přehánět!


Zvlášť když to podle všeho začíná ovlivňovat i její vztah s hereckým kolegou Milanem Ligačem (28). Ustojí jejich láska neuvěřitelné pracovní tempo, které si půvabná herečka nastavila?


Vydrží tohle štěstí?

Prázdniny se pomalu blíží ke svému konci a Pachlová si ještě nestihla užít se svým přítelem téměř žádné volno. O delší dovolené prý nemůže být vůbec řeč a podle vlastních slov herečka dokonce neví, zda stihne alepoň nějaký ten víkend u vody.

Podlehla staršímu kolegovi?

V podstatě jedinou šancí, jak se může Malvína vidět se svým partnerem, je to, že spolu pracují. Bohužel se proslýchá, že to jejich vztahu moc neprospívá.

I když sympatická blondýnka tvrdí, že spolu v divadle tráví čas rádi, je jasné, že by si ji její mladší přítel velmi rád užil i v soukromí, kde by ji mohl mít znovu jen pro sebe. 

A není divu. Do jejich vztahu se prý kromě jiných problémů měla vloudil i žárlivost. Ligač údajně ne moc dobře snášel, že jeho partnerka trávila hodně času po boku idola mnoha ženských srdí, herce Michala Dlouhého (52), který se údajně o vnadnou herečku velmi zajímal. 

V seriálu Ulice je herečka už roky velmi spokojená.

Žárlivost není jediný problém

Za normálních okolností by si jistě takovou záležitost v klidu vyříkali, ale pokud si doma pouze podávají dveře, snadno se stane, že jeden z partnerů podlehne nepříjemným představám a začne o síle vztahu pochybovat. To prý ale není zdaleka jediný problém, se kterým se mladá dvojice v současnosti potýká.

Domácí práce jí nevoní

To, že Malvína hodně pracuje, mimo jiné znamená, že drtivá většina starostí o společnou domácnost  připadne právě na Ligače. „Mám obrovskou výhodu, že můj kluk vaří. A výborně! Míla umí úplně všechno, nejrůznější kuchyně, peče i chleba,“ přiznává herečka s úsměvem, že u nich doma v kuchyni kraluje muž.

Ale v jejich okolí se šušká, že on z toho není zdaleka tak nadšený jako právě Pachlová. Není to přitom tak dávno, co Pachlová mluvila o tom, že by už ráda usadila a založila vlastní rodinu.

Bude už čas na dítě?

Jelikož moje máma měla dítě v osmadvaceti, já si taky myslela, že ho v tom věku budu mít. Že před třicítkou přijde dítě i svatba. No a není to tak, nepřišlo zatím ani jedno,“ poznamenala ne zrovna nadšeně. Pro mnohé je i tohle důkaz, že u ní doma není všechno zalité sluncem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden