Moje šťastná hvězda

Obětuje manžel svou dceru kvůli milence?

Moje šťastná hvězda

Herečce už pomalu začíná se Stropnickým docházet trpělivost, všechno totiž odnáší hlavně jejich Kordula!

Rozchod VERONIKY ŽILKOVÉ (60) a MARTINA STROPNICKÉHO (65) se velice dotkl i jejich dcery KORDULY (16). Zavrhne velvyslanec po manželce nakonec i ji?

Před třemi měsíci se život Veroniky Žilkové (60) ze dne na den obrátil vzhůru nohama. Když jí manžel Martin Stropnický (65) oznámil, že už ji nemiluje, nemohla uvěřit vlastním uším a myslela si, že jde z jeho strany jen o hodně špatný vtip.

Až postupem času se začalo ukazovat, že za jeho ochladnutím citů nestála jen krize středního věku, nýbrž pohledná kolegyně Markéta Horňáková (30), která rovněž pracuje v Izraeli na ambasádě.

Víc než milenku ale nyní herečka řeší jeden dost zásadní problém. Nejenže velvyslanec vyškrtl ze svého života ji, zdá se, že se tak stalo i v případě dcery. Opravdu je schopný zavrhnout kvůli chvilkovému poblouznění svou rodinu, která

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden