Moje sladké tajemství

Obětuje rodinu kariéře?

Herečka Marika Šoposká (31) rozhodně patří k matkám, které úspěšně spojují péči o děti s prací. I když ji za to mnozí kritizují. Jenže tentokrát to vypadá, že si ukousla až příliš velké sousto!

Když herečka Marika Šoposká (31) odešla kvůli těhotenství ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, diváci si doslova vyprosili její návrat. A tak Marika nechala doma syny Benedikta (5) a Vincenta (1) a vrátila se před kameru.

A možná, že i díky téhle zkušenosti se cítí být dost silná, aby přijala obrovskou výzvu. Jenže taneční soutěž StarDance by mohla být nad její síly. A taky nad síly jejího partnera!

Zvládne se manžel postarat o malé děti?

Většina slavných osobností, které za roky vysílání taneční show prošly, se shoduje na tom, že nic tak náročného a vyčerpávajícího dosud nezažily. Každodenní mnohahodinové tréninky a na podzim potom série přímých přenosů je věc, která dokáže zahýbat životem celé rodiny.

Skloubit náročnou a vyčerpávající taneční přípravu s péčí o dvě takhle malinké děti se zdá být na první pohled skoro nemožné. Je jasné, že tohle bude obrovská zkouška rodičovské role i pro jejího manžela, filmového zvukaře Petra Čecháka (46). Okolí mladé herečky tak má vážné obavy, zda si všechno opravdu dobře rozmyslela dřív, než nabídku přijala.

Žárlivost je nebezpečná

Bezpochyby to bude pro manželství Mariky a Petra jedna z největších výzev, jakým doposud museli čelit. Soutěž je totiž mimo jiné pověstná i tím, že při ní často dojde k milostnému vzplanutí. A není divu, tanec je velmi intimní věc a téměř do konce tohoto roku bude hereččin taneční partner člověkem, se kterým bude trávit nejvíce času.

A to ve velmi těsném fyzickém kontaktu. Je proto namístě obava, jak se s tím Čechák vypořádá. Když se k únavě z péče o rodinu přidá ještě trochu žárlivosti, může vzniknout opravdu nebezpečný koktejl, který by vztah taky nemusel přežít. Nebyl by navíc prvním ani posledním.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden