Můj kousek štěstí

Obětuje se pro své chlapy

Její syn Tonda (13) si musel zvyknout, že se chodí do školy a nesedí se jen u počítače v pokojíčku. A manžel Jakub Nvota (43) zase na nepříjemnou skutečnost, že jeho žena teď bude i kvůli přípravě StarDance na roztrhání a on asi občas nebude mít navařeno.

Ale kdo ho teď odveze třeba do divadla v Liberci, když pán neřídí? Nouzový stav měl pro leckoho něco do sebe... Herečku Terezu Kostkovou (44) nával práce těší, má ale žena se dvěma chlapy na krku šanci její nápor zvládnout?

Silná dvojka. Tereza a její matka diváky táhnou do divadla.

Nadšení Terezy z chystaného otevření divadel zatím nezná mezí, a sdílet ho může navíc i se svou matkou Carmen Mayerovou (76). Obě čeká v pražské Viole představení utvořené z knih slavné spisovatelky Betty MacDonaldové (†50). Violou to ovšem nekončí. „Drnčí telefony, lidi se vracejí k odloženým projektům, začíná být rušněji,“ těší se Tereza.

Kostková je akční žena a zdá se, že čím víc se toho na ni valí, tím je raději. A hlavně – všechno souvisí se vším – když nebude dost práce, nebude na splátky hypotéky a rekonstrukci domu v pražských Kyjích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden