Moje šťastná hvězda

Objevil se v jejím životě muž, kterého potřebuje?

Po smrti manžela ji pochopitelně čekaly krušné chvíle. Když Karel Gott (†80) zemřel, byla to pro jeho choť Ivanu (44) a jejich dvě společné dcerky obrovská rána, přestože všichni věděli, že k tomu již brzy dojde.

Nějaký čas Ivana i s dcerami přebývala u jednoho z Karlových přátel. Zlí jazykové měli podezření, že jde o jejího nového milence. To se však nepotvrdilo. Po několika týdnech se Ivana vrátila do jejich vily na Bertramce.

Teď ale nastal čas, aby se Gottová zase znovu postavila na vlastní nohy a začala zase žít tak jako předtím. To by jejímu manželovi jistě udělalo velkou radost, sám totiž takové heslo razil.

Koncert je v ohrožení

Gottová se před časem rozhodla uspořádat na počest svého muže památeční koncert, kde vystoupí jeho nejlepší přátelé. Přípravy jí zabraly spoustu práce, ale alespoň se na chvíli rozptýlila a neměla chmurné myšlenky.

Když už se vše blížilo ke zdárnému konci, veškeré její úsilí pokazila momentální situace. Koncert se bude muset s největší pravděpodobností přesunout na dobu neurčitou.

A to Ivanu pořádně zamrzelo, protože ona i hosté už se na událost moc těšili. Navíc jí z akce měly kápnout statisícové zisky. Tím to ale nekončí. Aby neměla málo starostí, olej do ohně přilila ještě první dcera jejího muže Dominika Gottová (46), která tropí jeden skandál za druhým.

Vdova se jí údajně snažila dovolat a domluvit jí, protože svým chováním špiní dobré jméno jejich rodiny. Dominika však na zprávy ani hovory nereagovala a dál si jede svou. Ivana to s ní už proto vzdala a nechce s ní mít nic společného.

Oporu má v tajemném muži?

I když se zdá, že v jejím životě se hromadí jeden problém za druhým, v jedné oblasti se jí přece jen začíná dařit. Ivaně má totiž být oporou jeden z jejích velmi dobrých kamarádů.

Pana Tajemného už údajně představila i svým dvěma dcerám a ty si s ním také rozumějí. Co je ale její ctitel vlastně zač, to je zatím pod rouškou tajemství

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden