Moje šťastná hvězda

Objevil se ve vztahu někdo třetí?

Svého manžela údajně zničehonic podezřívá z nevěry. Byl by toho herec vůbec někdy schopný?

Sotva se vzali a už mají opět řešit žárlivé scény. Sympatická LENKA VLASÁKOVÁ (49) nedá na svého miláčka JANA DOLANSKÉHO (43) dopustit. Proč si ho tolik hlídá?


Přednedávnem to byla šťastná zamilovaná dvojice, dnes už to ale zřejmě není takové jako dřív. Vypadalo to, že Lenka Vlasáková (49) a Jan Dolanský (43) tvoří spokojený pár, jenže se jejich manželství v poslední době nikam moc nevyvíjí.


Děti už mají, jsou spolu pomalu dvacet let, a tak byl obřad opravdu jen formalitou. Lenka si ale možná slibovala víc. Místo toho, aby si jeden druhého užíval a vážil, tak se mají v poslední době pořád jen a jen hádat. Je tedy jen otázka času, kdy půjdou od sebe.


V létě budou mít první výročí svatby a už řeší potíže.

Kvůli komu mají dusno?

Kdyby Dolanský nabídku roli ve Slunečné nepřijal, nejspíš by udělal nejlíp. Od té doby, co je součástí úspěšného seriálu, se jim jejich vztah má jen hroutit. Nejprve měla žárlit na jeho kolegyni Lucii Polišenskou (35), se kterou už v minulosti ztvárnil několik rolí. „Jsme jen přátelé.

To, že jsme hráli milenecký pár, neznamená, že jsme milenci i ve skutečnosti,“ řekl rázně. Když si to ale všechno vyříkali, vstoupila mezi ně další kráska, řeč je o Denise Nesvačilové (29), která má, podle jejích kolegů, na Jana dělat během natáčecích pauz oči, a to i přesto, že je čerstvě zadaná.

Nebyl by ale prvním, ani posledním kolegou, kterému by tohle údajně udělala. Chce ho snad svést a odvést jeho ženě? Vlasáková si toho prý všimla, a tak se měla s mužem pohádat natolik, že několik nocí spali odděleně. A to asi není jenom tak. Několik pádů za tu pěknou řádku let jistě už zažili, vždycky je ale překonali úspěšně.

Atraktivní kolegyně s herci ráda a často koketuje. Líbí se jí Dolanský?

Překonají krizi?

Teď to tak růžově moc nevypadá. Říká se, že se skoro nevidí, a když už spolu tráví nějaký ten čas, tak řeší jen provozní věci. Jak dlouho tohle oba ještě vydrží? Sympatický herec prozradil, že s nikým nic nemá a svoji ženu miluje.

Má to tak i ona, nebo u ní láska už dočista vyprchala? Zajímavé ale je, že všechny problémy se začaly kupit až po jejich svatbě, která se konala loni v létě. Když žili na hromádce, všechno šlo jako po másle, to už je ale asi jen minulost.

Lenka by si měla uvědomit, že pro celou rodinu dělá její muž, co může, a v práci na flirtování s jinými kolegyněmi rozhodně čas nemá. A i kdyby měl, k ničemu takovému by se určitě ani nesnížil. Na to ji totiž až moc zbožňuje. Lenka tak musí vše překousnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden