Moje šťastná hvězda

Objevily se trable v ráji?

MONIKA ABSOLONOVÁ (44) má se svým partnerem TOMÁŠEM HORNOU (39) nemalé trápení. Co jí nedává spát?

Sympatická muzikálová herečka Monika Absolonová (44) už několik let žije ve společné domácnosti s přítelem Tomášem Hornou (39), se kterým má dvě krásné děti, Tadeáše (5) a Matouše (2).

Protože je slavná kráska na mateřské dovolené a v současnosti nemůže ani nikde účinkovat, musí se o ně hlava rodiny postarat. Jenže ač se údajně Tomáš snaží sebevíc, Monice je to zjevně pořád málo.

Neustále mu má vyčítat, že skoro vůbec není doma a dětem se nevěnuje. Jeho už to zřejmě přestává bavit, neboť měl už několikrát přespat u svého známého. Jak daleko to nechá zpěvačka dojít?

Odradila ho svatbou?

Je známo, že už několik partnerských krizí za ty roky společného soužití zdárně překonali. Nyní to ale vypadá, že se z toho jen tak nedostanou.

Jejich rodiče jim dokonce měli doporučit, aby vyhledali pomoc v oblasti partnerského poradenství. To oba údajně odmítli, neboť si to chtějí nejspíš vyřešit po svém.

To se jim ale očividně moc nedaří. Navíc má na něj Monika tlačit i se svatbou. Absolonová se asi začala bát, že by ji mohl opustit. Dává jí snad odmítnutím svatby najevo, že s ní do budoucna nepočítá?

Nepřipadá si krásná

Před několika dny vyplulo na povrch, že si má Monika stěžovat na svůj vzhled. I přesto, že si před časem změnila účes, nepřipadá si krásná.

Dokonce si má myslet, že to je tím hlavním důvodem, proč s ní Horna netráví tolik času jako dřív. Všichni se jí ale mají marně snažit už dlouhou dobu vysvětlit, že by měla být ráda, jak moc se o ni a o děti stará.

Vrátí se do práce!

Říká se, že by se co nevidět měla vrátit opět na divadelní prkna. Až to současná doba dovolí, ráda by se do práce vrátila na plný úvazek. Tam se totiž má cítit nejjistěji.

Ovšem útěk jejich problémy asi jen těžko vyřeší. Horna s tím navíc nemá souhlasit, chce, aby s dětmi trávila co nejvíce času, dokud jsou ještě malé. Jejich rozepře tak asi neberou konce.

Měli by si ale uvědomit, že nejvíce jsou na tom biti právě jejich malí synové. Už jen kvůli nim určitě dají brzy všechno do pořádku. Ostatně Horna ví, s kým si pořídil děti, a tak určité nálady jistě zvládne. Snad se Monice s návratem do práce nálada zlepší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden