Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Objevte kouzlo ženské magie: Vychází unikátní Průvodce pro ženy!

Vstupte s námi na posvátnou půdu našich předkyň a načerpejte jejich moudrost, která dokázala dát věcem ten správný řád, pochopit nevyhnutelné životní cykly a také si osvojit důvtipnou a tajuplnou lidovou magii. V novém průvodci ženskou magií vám ukážeme, že každá žena je tak trochu čarodějka, stačí jen tomu jít naproti. S našimi jednoduchými tipy a návody jednoduše pochopíte, jak na to.

S jarem, které je příslibem znovuzrození a nových začátků, přichází na pulty novinových stánků i zcela unikátní Průvodce ženskou magií. Sesbíraly jsme prastaré lidové vědění našich babiček a prababiček, které se konečně dostává znovu do obliby poté, co se ukázalo, že spousty moderních trendů dlouhodobě nefunguje. Zasvětíme vás do tajů mystických archetypů, které pomáhají ženám propojit se s jejich ženskou stránkou a poznat svou podstatu. Zavedeme vás mezi pohanská božstva, jimž se můžete zasvětit a také vám představíme místa, která jsou vhodná k rozjímání, meditaci a posvátným poutím.

Probuzení magie

K pohanství a lidové magii neodmyslitelně patří i kouzla a tajemné rituály. Nemusíte se vracet do minulosti, abyste si některý mohli vyzkoušet. Existují postupy a návody, které vám údajně pomohou přitáhnout si do života štěstí, lásku, nebo se třeba zbavit zátěže z minulosti. V našem průvodci najdete jednoduché tipy, jak toto čarování praktikovat, jak si vyrobit amulet, který vás bude ochraňovat, nebo jak číst budoucnost. Každá žena je vybavena silnou intuicí, ačkoliv na její sílu mnohdy zapomínáme, i tuto schopnost se pokusíme probudit a naučíme vás, jak vnímat auru, nebo třeba řeč těla.

Nezatracujte welness

Každá správná čarodějka musí myslet v první řadě na sebe, až pak je schopna plnohodnotně pomáhat ostatním. Proto nesmíte zapomínat na péči o své tělo i ducha a nejlépe, jak jinak, za pomoci matky přírody.

V Průvodci se proto dočtete tipy na superpotraviny, účinné bylinné směsi a jak je připravit a také se dozvíte cenné rady na to správné cvičení, u kterého konečně vydržíte.

Průvodce toho ale přináší ještě mnohem víc.

Věříme, že i vám pomůže znovuobjevit zapomenuté schopnosti a využít je k získání harmonie, klidu a osobního štěstí, které si zasloužíte.

Titul objednejte

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden