Můj kousek štěstí

Objevte neuvěřitelnou sílu arganového oleje!

P okud jsou vaše vlasy poškozené a pokožka hlavy vypadá nezdravě, je třeba porozhlédnout se po nějakém rychlém a účinném řešení. Za zkoušku rozhodně stojí donedávna nepříliš známý rostlinný olej z plodů argánie trnité, který se mimo jiné využívá často i v tradiční jihozápadní marocké kuchyni.

Vyživuje vlasy i pleť

Celé kouzlo spočívá v obsahu látek, živin a vitaminů, které jsou dobré nejen pro pleť, ale i pro vlasy a pokožku hlavy. Nejdůležitější z nich je vitamin E, nenasycené mastné kyseliny a látka zvaná skvalen. Když to shrneme, tak můžeme říci, že arganový olej vlasy a pokožku hlavy vyživuje, zjemňuje a hydratuje. Působí proti stárnutí buněk, zvyšuje elasticitu kůže a dodává přirozený lesk a vláčnost. Zároveň zabraňuje vypadávání vlasů. V dnešní době máte možnost zakoupit šampony, kondicionéry i pečující masky s výtažky z tohoto zlatého zázraku.

Konec roztřepených konečků

Zahřejte v dlaních pár kapek oleje a vtírejte jej do pramenů. Pak vlasy lehce rozčešte, zabalte do čistého ručníku a nechte působit 10 min. Nakonec omyjte jemným šamponem.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden