Moje sladké tajemství

Objevte s námi australský zázrak na mastnou pleť

Vyzkoušely jste už všechno na mastnou pleť či akné, a nic nefunguje? O zázračném tea tree už jste slyšely?

Tea tree olej se získává lisováním z listů stromu Melaleuca alternifolia neboli kajeputu střídavolistého, který roste v Austrálii. Antibakteriální a protizánětlivé účinky tea tree přirozenou cestou omezují projevy akné a působí preventivně proti jeho tvorbě.

Tea tree olej je na problematickou pleť doslova zázrak.

Pomáhá zklidnit podráždění pokožky (vyrážky, akné, ekzémy, svědivost). Urychluje hojení oparů, aftů a koutků. Zklidňuje vlasovou pokožku a napomáhá odstranění lupů.

Velký pomocník

Jediné, co potřebujete, je malé množství tohoto silného oleje, který nanesete na postižené místo a necháte vstřebat. Tea tree olej odblokuje ucpané póry, vysuší zanícené pupínky a zároveň je přírodní cestou dezinfikuje.

Udělejte si večerní rituál

Úplně nejlepší forma používání je v podobě pleťové vody, která není tak silná jako olej, a tím pádem ji můžete používat každý den na čištění obličeje. Zabráníte tak tvorbě akné a zároveň se zbavíte mastnoty.

Každý večer před spaním si na vatové tamponky naneste čisticí tea tree vodu a celý obličej si otřete. Jen vynechte prostor kolem očí. Tam se vám přípravek nesmí dostat. Pleť po čištění zůstane svěží a bez jediné chybičky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden