Moje sladké tajemství

Oblíbený herec má jednoduchý recept na štěstí

Moje sladké tajemství

I když ho pořád obdivují zástupy žen, on stále miluje svou krásnou manželku!

Josef Abrhám (79) to měl v životě stejné, jako jeho seriálový hrdina doktor Blažej. I on totiž opustil jednu ženu kvůli druhé. S Libuškou Šafránkovou (66) je herec šťastně ženatý už přes čtyřicet let.

Vynikající  herec Josef Abrhám (79) se do diváckého podvědomí zapsal hlavně jako charismatický  doktor Blažej z oblíbeného seriálu Nemocnice na kraji města. To ale zdaleka neznamená, že by jeho další role nestály za zmínku.

Je pyšný na dědečkův odkaz

Abrhám stále patří plným právem mezi nejlepší české herce, a to i přesto, že je v osobním životě vlastně velmi plachý a stydlivý. Snad to bude i tím, že se 14. prosince 1939 narodil ve zlínské Baťově nemocnici do velmi výjimečné rodiny.

Jeho dědeček byl totiž významný slovenský dramatik a evangelický farář Jozef Hollý. S tímto skvělým mužem se však Josef nemohl setkat, protože jeho

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden