Moje sladké tajemství

Obří zrada, která Janu Šulcovou nikdy nepřebolela

Oldřich Vízner (76) tvořil s Janou Šulcovou (†76) nádherný pár a dlouho se zdálo, že jejich štěstí nemůže nic ohrozit. A pak do jejich vztahu vstoupila proslulá kráska Evelyna Steimarová (78).

Manželství Jany Šulcové (†76), známé z komedie S tebou mě baví svět, a Oldřicha Víznera (76) se zdálo být nezničitelné. Možná právě proto byl jeho odchod za kolegyní Evelynou Steimarovou (78) pro ni takovým šokem, že propadla lékům, alkoholu a následně prožila ty nejtěžší roky svého života.

Vízner odešel za kolegyní Evelynou Steimarovou.

Smrt bratra ho zlomila

Když Víznerovi uhořel bratr před jeho očima, zlomilo ho to. Měl psychické problémy, začal hledat útěchu v náručí jiných žen, a ačkoli to trpělivá manželka dlouho omlouvala, po dvaceti letech manželství ji jeho náhlá proměna trýznila.

Když se během jízdy metrem doslechla od dvou cizích žen, že má Vízner poměr se Steimarovou, vzdala to. „Prošla jsem oceánem hrůz a zoufalství,“ přiznala otevřeně. Nějaký čas nevycházela vůbec na veřejnost, brala antidepresiva a skončila v divadelním angažmá.

Přiznala sice, že v tomto období měla několik milenců, nikdy z toho ale nic nebylo. Zlomila nejedno mužské srdce, ale říkalo se o ní, že si udržuje od mužů takový odstup, že chlapa vykastruje na osm metrů.

Přišlo nečekané smíření

Osudová zrada ale ke štěstí Víznera a Steimarové nevedla. Vyměnil ji za mladší krásku Zuzanu, která mu porodila dceru Viktorii. I tu ale opustil kvůli jiné, tehdy mu padla do oka krásná kolegyně Vendulka Křížová (51), se kterou zplodil tři potomky.

Když čas rány zahojil, pomáhala jim Šulcová dokonce s hlídáním. Šuškalo se, že si dámy nemohou přijít na jméno, to mělo však k pravdě daleko. Byly velké kamarádky, hrály spolu v divadle a jezdily na dovolené. Jenže ani jejich manželství nevydrželo. Herec dnes bojuje s Parkinsonem a takřka nechodí ven.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden