Moje sladké tajemství
Obří zrada, která Janu Šulcovou nikdy nepřebolela
Obří zrada, která Janu Šulcovou nikdy nepřebolela

Oldřich Vízner (76) tvořil s Janou Šulcovou (†76) nádherný pár a dlouho se zdálo, že jejich štěstí nemůže nic ohrozit. A pak do jejich vztahu vstoupila proslulá kráska Evelyna Steimarová (78).

Manželství Jany Šulcové (†76), známé z komedie S tebou mě baví svět, a Oldřicha Víznera (76) se zdálo být nezničitelné. Možná právě proto byl jeho odchod za kolegyní Evelynou Steimarovou (78) pro ni takovým šokem, že propadla lékům, alkoholu a následně prožila ty nejtěžší roky svého života.

Vízner odešel za kolegyní Evelynou Steimarovou.

Smrt bratra ho zlomila

Když Víznerovi uhořel bratr před jeho očima, zlomilo ho to. Měl psychické problémy, začal hledat útěchu v náručí jiných žen, a ačkoli to trpělivá manželka dlouho omlouvala, po dvaceti letech manželství ji jeho náhlá proměna trýznila.

Když se během jízdy metrem doslechla od dvou cizích žen, že má Vízner poměr se Steimarovou, vzdala to. „Prošla jsem oceánem hrůz a zoufalství,“ přiznala otevřeně. Nějaký čas nevycházela vůbec na veřejnost, brala antidepresiva a skončila v divadelním angažmá.

Přiznala sice, že v tomto období měla několik milenců, nikdy z toho ale nic nebylo. Zlomila nejedno mužské srdce, ale říkalo se o ní, že si udržuje od mužů takový odstup, že chlapa vykastruje na osm metrů.

Přišlo nečekané smíření

Osudová zrada ale ke štěstí Víznera a Steimarové nevedla. Vyměnil ji za mladší krásku Zuzanu, která mu porodila dceru Viktorii. I tu ale opustil kvůli jiné, tehdy mu padla do oka krásná kolegyně Vendulka Křížová (51), se kterou zplodil tři potomky.

Když čas rány zahojil, pomáhala jim Šulcová dokonce s hlídáním. Šuškalo se, že si dámy nemohou přijít na jméno, to mělo však k pravdě daleko. Byly velké kamarádky, hrály spolu v divadle a jezdily na dovolené. Jenže ani jejich manželství nevydrželo. Herec dnes bojuje s Parkinsonem a takřka nechodí ven.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz