Moje sladké tajemství

Obrovský strach o manžela

Herečka Lucie Benešová (47) si nedávno prožila perné chvíle. Její manžel Tomáš Matonoha (50) si sáhl na dno sil, a skončil v nemocnici na vyšetření srdce

Náročné natáčení pořadu Co na to Češi bylo pro jeho zdraví zřejmě poslední kapkou, a jakmile dotočil poslední díly, skončil Tomáš Matonoha (50) na vyšetření EKG.

Poslední díl dotočil s vypětím sil.

Měl problémy s tlakem a odteď musí docházet na pravidelné prohlídky, na což má dohlížet jeho žena Lucie Benešová (47). I kvůli ní se poslední dobou mohl herec a moderátor přetrhnout.

Natočil několik filmů, poslední dva roky také seriál Prázdniny a kromě televizní soutěže ho zaměstnává ještě jeho kapela. Je fakt, že s Benešovou a jejich třemi dětmi tvoří početnou rodinu, kterou je třeba uživit. Manželé si také před rokem pořídili dům snů, který herečka různě zvelebovala a rekonstruovala.

Do toho si otevřela před dvěma lety divadelní kavárnu a plánuje další. Zřejmě jí došlo, že nemůže spoléhat jen na manžela a na seriál Slunečná. Jeho natáčení už končí a další práce je v nedohlednu. Brzy se bude muset rozhodnout, co dál, protože Matonoha už víc pracovních nabídek brát nemůže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden