Moje sladké tajemství

Obrovský strach o manželku!

Jakmile Hanu opustil, její zdravotní stav se velmi zhoršil.

Zpěvačka Hana Zagorová (75) skončila v nemocnici. Záchranku jí zavolali policisté, kteří ji našli v jejím bytě ve špatném stavu. Jaká je šance na uzdravení?

Byla tak slabá, že nemohla ani odemknout dveře. Manžel Hany Zagorové (75) Štefan Margita (65) byl v době jejího kolapsu na koncertním turné. Neváhal všechno zrušit a ze Slovenska ihned pospíchal k nemocné manželce.

Zpěvák přerušil turné a rychle přiletěl domů.

Osudný večer se jí totiž nemohl dovolat, a tak zavolal pomoc. Ani známí se ale k Hance nedostali, a jelikož měla zpěvačka zamčené dveře, museli být přivoláni policisté. Zagorovou poté našli ležet na zemi v ložnici. Co se jí stalo?

Pravděpodobně se jí udělalo mdlo a neměla sílu si sama pomoct. Zagorová se se zdravotními problémy potýká od léta, kdy přerušila práci s tím, že je vysílená po prodělání covidu. Měla těžký průběh a byla hospitalizovaná v nemocnici s vysokými horečkami.

Vše komplikuje i nemoc krve, se kterou bojuje od mládí. Proto by měla dostávat i krevní transfuze. Fanouškům ale nyní poslala vzkaz: „Věřím, že je vše na dobré cestě a těším se na vás.“ Držíme zpěvačce palce, aby ji zdraví už netrápilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden