Moje chvilka pohody

Obtěžoval mě ve fitku

Ve fitness centru jsem byla víc než doma. Měla jsem tam svoje kamarádky a taky hezké trenéry, které jsem brala jako svoje bratry. Vždyť o mně věděli víc, než vlastní rodina. Nenapadlo mě, co hrozného se mi může stát.

Rotoped, kliky, silové cvičení. Potom sauna a plavání. A úplně nakonec nějaký dobrý drink a taky masáž nebo kadeřnice. Prostě, ve fitku jsem trávila skoro veškerý volný čas. Byl to takový můj druhý domov. O nějaké svaly nebo super postavu jsem ani moc nestála.

Spíš o ty vztahy, možnost si popovídat a někam patřit. Všichni jsme se znali hodně důvěrně. Poznali jsme, když toho druhého něco trápilo, kdy přibral nebo kdy naopak zhubnul. A také, kdy dostal v práci vyhazov nebo kdy se mu něco podařilo.

Sdíleli jsme vzájemně svoje životy a já si ten svůj nedokázala bez fitka představit.

Zalíbil se mi zajíček

Potom přišel nový zaměstnanec, takový mladý kluk. Měl nějaké dobré vzdělání a pracoval i několik let v cizině. Nic ze sebe nedělal a do naší party rychle zapadnul. Moc se mi líbil a doufala jsem, že i já jemu.

Dával mi dost často najevo, že mu nejsem lhostejná. Lidé si často myslí, že posilovna je výsadou mladých, ale my byli takoví namíchaní ze všech věkových skupin. Nikdo se nad nikým nevyvyšoval kvůli věku ani vzhledu.

Mně táhlo na padesát a děti už byly z domova pryč, protože jsem je obě měla, ještě než mi bylo dvacet. Nikdo mi ale nehádal víc než čtyřicet. To proto, že jsem byla vždycky drobná a malá. Jemu bylo o dost méně, ale co na tom? Vždyť si ho hned člověk nemusí brát, že.

A tak jsme po sobě pokukovali, až padlo rozhodnutí. Sejdeme se večer ve fitku po zavírací době.

Místo rande mě čekalo znásilnění

Dala jsem si na sobě záležet a dokonce si koupila i opravdu sexy prádélko. Bylo mi jasné, o co půjde a o to víc jsem se těšila. Trocha dobrodružství přece nikomu neuškodí.

Alespoň jsem si to myslela. Jenže, on, Adam, jak se jmenoval, mě vyvedl z omylu. O samotě se choval úplně jinak, než jsem ho doposud znala. Byl sebevědomější a ne tak milý. O nějakém dvoření nemohla být vůbec řeč.

„Tak co, kočko, užijeme si?“ zeptal se a mě najednou popadla taková zvláštní nechuť. Přitom vlastně nic tak špatného neřekl, ale jakoby se mě zmocnila neblahá předtucha. Zachovala jsem klid a odvětila, že si snad nejdřív trochu popovídáme.

On se ale jen zasmál: „Nedělej najednou fóry! Oba přece víme, proč jsme tady!“ Potom se na mě vrhnul. Já křičela, že to nechci, ale on měl opravdu velkou sílu. Tak jsem se podvolila. Nic jiného mi nezbylo.

Nikdo nikde nebyl a tak bych se pomoci stejně nedočkala.

Pomsta byla horká

Naštěstí bylo za chviličku hotovo. Odvalil se stranou a spokojeně odfukoval. Klidně si zdřímnul! Ani ho nenapadlo, že udělal něco odporného. Že mě proti mé vůli znásilnil! Popadnul mě vztek, ale potom jsem se ovládla.

Zatřásla jsem s ním a mazlivě mu řekla: „Nezopakujeme si to v sauně? Bude to skvělé!“ Skočil mi na lep, blbec, a šel poslušně za mnou. V sauně jsem ho posadila na nejvyšší schůdek a slíbila mu rozkoš na zemi.

Než se vzpamatoval, utekla jsem. Zamkla ho a saunu nechala hřát na nejvyšší stupeň. Viděla jsem to v jednom filmu a bylo to vážně účinné. Za chvíli potem zborcený Adam bušil na dveře. Prosil. Sliboval, omlouval se.

Já ho nechala trpět. Až když si kleknul a vypadal, že má dost, teplotu jsem nastavila na méně stupňů. Ale ven jsem ho nepustila. Čekala ho dlouhá noc plná žízně a nepohodlí. Dostal za vyučenou!

Karolína V. (50), Liberec

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden