Moje šťastná hvězda

Obtěžuje Vincenta péče o maminku Veroniku Žilkovou?

Ještě nedávno to vypadalo, že by herec VINCENT NAVRÁTIL (25) udělal pro svou matku VERONIKU ŽILKOVOU (61) vše. Ovšem teď se zdá, že už nechce nadále stát v jejím stínu!


Od té doby, co Veronika Žilková (61) z Dobrých zpráv oznámila, že se rozvádí se svým mužem Martinem Stropnickým (66), začal se po jejím boku častěji objevovat její syn Vincent Navrátil (25), který kdysi zazářil v nekonečné Ulici.


Ten svou matku pravidelně doprovázel na různé společenské akce a zdálo se, že s tím nemá sebemenší problém. To se ale očividně v poslední době značně změnilo!


Vadí mu nálepka protekčního spratka


Nedávno totiž herec na svých sociálních sítích přiznal, že už nechce být v médiích označován jako syn Veroniky Žilkové. Naznačil také, že se o něm mluví jako o protekčním spratkovi. Dokonce se měl utrhnout i na jedné akci na novináře kvůli tomu, že se ptali na to, jestli vyvedl do společnosti svou maminku on, nebo ona jeho.


Vincent by prý rád více prorazil. Vše mu ale prý kazí hlavně jeho matka.

Vadí mu snad, že stojí ve stínu slavné herečky? O Navrátilovi se říká, že je pro něj jeho kariéra velmi důležitá a že by rád více prorazil. Na druhou stranu to vypadá, že z popularity Žilkové tak trochu těží, neboť na svých sociálních sítích pravidelně sdílí společné fotografie.

V dětech potřebuje mít oporu

Přestane tak nyní svou maminku podporovat, aby více upozornil na sebe? Přitom Žilková momentálně jeho podporu potřebuje. Proslýchá se, že rozvod se Stropnickým stále snáší velmi špatně. Údajně jí to nemá klapat ani s jejím přítelem Josefem Holomáčem (63).

O vztahu s muzikantem herečka pořád podivně mlží, a dokonce se spekulovalo o tom, že se ti dva rozešli. Pravda je, že ji například na České lvy neprovodil Holomáč, ale právě její syn. O to více ji musí mrzet, jak najednou Vincent kolem sebe kope.

Většina fanoušků by sympatické blondýnce přála, aby konečně našla toho pravého. Jistě by si takového muže po tom všem, čím si v poslední době prošla, zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden