Můj čas na kafíčko

Ochranné rituály s bylinkami

Nejsilnější magie, která dokáže proměnit váš život k lepšímu, je bylinková. Jak se říká: Není bylinka, aby na něco nebyla. Léčivé bylinky čekají na to, kdy je vyzvete, aby vám pomohly splnit to, po čem toužíte.

Kmín - proti zlodějům

Pro ochranu domova pověste nad dveře červený sáček se stahovací šňůrkou naplněný kmínem. Kmín je silně ochranná bylina, díky ní budete chráněni před vším, co vám zbytečně vysává energii či ohrožuje majetek. Jen buďte rozumní a nezapomínejte zamykat dveře!

Rozmarýn - proti pomlouvám

Pomluvy nám dokážou otrávit život. Můžete se před nimi chránit tak, že do černého látkového sáčku se šňůrkou dáte hrst syrové rýže a listy rozmarýnu. Vezměte sáček do ruky a představte si, že se pomluvy rozpouštějí jako dým. Drbny si najdou jiný objekt a vy budete mít klid.

Vanilka a pačule - pro milostnou vášeň

Chcete po letech manželství navodit atmosféru a znovu prožít vášnivý večer? Dejte večer do aroma lampy v ložnici kapku vanilkového oleje a dvě kapky esence z pačule a uvidíte, co se bude dít. Tyto přírodní afrodiziaka vám pomohou, aby váš intimní život fungoval tak jak má.

Santal - na posílené zdraví

Abyste se rychleji zotavila po nemoci a podpořila své zdraví, dejte do aroma lampy dvě kapky santalového dřeva, zapalte pod esencí svíčku a zalijte horkou vodou s prosbou o uzdravení a odehnání nemocí pryč od vás. Vaše zdraví se začne zlepšovat a navrátí se vám.

Kaštan - splní vaše přání 

Plody kaštanu v sobě mají velkou magickou sílu a uklidňují rozbouřenou mysl. Je dobré udělat si z nich doma na stolku malý oltář, kde na papírek napíšete své přání a kaštany vystavíte kolem do kruhu, jako strážce. Můžete je nosit u sebe také jako malé talismany pro štěstí.

Šalvěj a meduňka - pro lepší spánek

Není snad nic horšího, než se celou noc převalovat a čekat kdy usnete. Aby se vám dobře usínalo, dejte před spaním do aroma lampy kapku jasmínu, dvě kapky šalvěje, meduňky citrónové, zapalte pod esencemi čajovou svíčku a zalejte vařící vodou. Úžasná vůně vás uspí.

Andělika - chrání před duchy

Abyste si ve svém domově udržela dobré energie, každou sobotu udělejte odvar z anděliky a vykropte s ní celý dům. Nežádoucí bytosti a energie se vám obloukem vyhnou a váš domov bude naplněn pozitivní energií. Vy i vaši milovaní se do svého domova budete rádi vracet.

Jablko - na přivábení lásky

Láska je kořením života. Abyste si přitáhla velkou lásku, po které toužíte, myslete na muže, kterého chcete potkat a přitom snězte krásné červené jablko. Jadérka dejte na bílou látku a usušte ve stínu. Pak je posypte levandulovou drtí a uschovejte pod polštářem.

Bobkový list - ochrání vaše děti

Děti jsou to nejcennější, co máte a proto je nutné je chránit. Dejte jim pod polštář bobkový list a představte si ochranu, o kterou žádáte. Pokud máte děti větší a již sami cestují, dejte jim do bot rozdrcený bobkový list. Vašim dětem se tak dostane ochrany, aniž by o tom věděli.

Česnek - proti nezvaným hostům

O víkendu chcete mít klid, jenže náhle přijede nečekaná návštěva a vy, ač máte jiné plány, se ze slušnosti přizpůsobíte. Na tyto přepadovky pomáhá svazek česneku, který zavěsíte nad vstupní dveře. Každý, kdo by chtěl přijít bez pozvání, si rozmyslí, zda překročí práh.

Fialka  - pro harmonii domova

Spokojený domov, kam se všichni rádi vrací, je snem každé ženy. Aby tomu tak bylo, pěstujte hodně fialek, či levandule. Fialové květiny nosí do domu klid, harmonii a chrání domov. Platí pravidlo, že čím více tím lépe. Proto mějte v každé místnosti květináč s těmito poklady.

Růže  - na udržení miláčka

Je smutné, když někoho milujete a on vás přehlíží. Na toto trápení smíchejte lístky růže, přidejte špetku skořice a anýzu. Promíchejte a vložte do krabičky s ručně psaným přáním a jménem milované osoby. Převažte mašlí a schovejte. Váš miláček k vám zahoří láskou.

Borová šiška - pro přivolání štěstí

Abyste měla v životě štěstí a odvrátily od sebe vše zlé, noste jako přívěšek u klíčů borovou šišku. Každé ráno než odejdete z domu pomořte borovou šišku do listů rozmarýny a představte si pohodový den. Tím získáte magický talisman, který vás ochrání před vším zlým.

Bylinný mix - pro váš rodinný krb

Aby byla vaše rodina dobře chráněná, udělejte si každou sobotu kytičku z rozmarýnu, bazalky, petržele a máty. Přidejte pro krásu pár listů kapradí a dejte do vázy na stůl. Dostane se vám, vašim blízkým, i domovu silné ochrany. Kytici každý týden vyměňte za novou.

Muškátový oříšek - na hojnost a pro peníze

Pokud chcete mít stále plnou peněženku, vložte za úplňku do peněženky co nejvíce peněz. Každý kout peněženky prosypte na jemno nastrouhaným muškátovým oříškem. Uvidíte, jak se vám budou peníze množit. Koření nechte v peněžence, ať si nevysypete bohatství.

Jilm - na zlomené srdce

Když se dva rozejdou, každá vzpomínka na dotyčného bolí a nevíte, jak se zbavit bolesti u srdce. Najděte vysoký jilm a obejměte ho. Přejte si, ať vás uzdraví z nešťastné lásky. Jako odměnu za vaše vyléčení nechte u kořenů jilmu minci. Po tomto rituálu se vám uleví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden