Můj kousek štěstí

Očista pleti do čista

Micelární vodu oceníte, zejména když žijete ve velkém městě nebo pracujete v prašném prostředí

Čistá pleť je krásná pleť. K perfektnímu čištění vám dobře poslouží micelární vody. Jaký produkt se ale za názvem „micelární voda“ skrývá, a jak jej zařadit do pravidelné péče?

Vyčistí a neublíží

K dokonalému výsledku čištění pleti pomáhají micelární vodě takzvané micely. Jsou to speciální molekuly, které k sobě dokážou přitahovat vodu, mastnotu i různé nečistoty, které se na pokožce mohou objevit. Pro čisticí efekt prostě ideální!

Díky micelům je také micelární voda k pleti tak šetrná, že je vhodná i na citlivé okolí očí. Navíc má i další nesporné výhody. Můžete ji použít nejen k čištění pleti, ale také k její hydrataci, odstraňování make-upu, a dokonce i řasenky.

Díky jejímu složení nemusíte obličej příliš drhnout, stačí jemné zacházení, což každá pleť pochopitelně ocení. Je ale třeba si vybrat takovou micelární vodu, která bude vhodná pro váš typ pleti.

Krok za krokem k čisté pleti

Trochu micelární vody nalijte na kosmetický tamponek. Začněte odlíčením očí: Tamponek na ně přitiskněte a pak jemně setřete od vnitřního koutku k vnějšímu.

Pokračujte s dalšími tamponky, dokud nebudou po použití čisté. Pak pokračujte stejným způsobem obličejem, který otírejte jemnými tahy odspodu vzhůru a od středu ven. Pro ještě dokonalejší výsledek použijte na závěr pleťové tonikum, které stáhne póry.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden