Moje sladké tajemství

Ocitla se mezi dvěma muži?

Moje sladké tajemství

Prožila si platonickou letní lásku s kolegou, a bude muset doma žehlit průšvih?

Nechala se svojí rolí natolik unést, že se do kolegy zamilovala i ve skutečnosti? Herečka Tereza Kostková (45) má totiž až moc blízko k Romanu Zachovi (48), což se jí v soukromí nemusí vyplatit.

Na televizních obrazovkách se objevuje v seriálu Hvězdy nad hlavou jako žena mezi dvěma muži, bývalým partnerem a milencem, které ztvárňují Roman Vojtek (49) a Roman Zach (48). Tereza Kostková (45) to svým způsobem zakusila i v reálném životě.

Nejspíš i proto se do role tolik položila a nechala se naprosto okouzlit svým hereckým kolegou Romanem Zachem. Není divu, trávili spolu spoustu času a jsou si blízcí už od dob StarDance, kde herec soutěžil a Tereza mu jako moderátorka neskrývaně

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden