Moje šťastná hvězda
Ocitla se znovu na začátku
Ocitla se znovu na začátku

Když už to vypadalo nadějně, znovu se to pokazilo. HANA KRAMPOLOVÁ (58), manželka baviče a herce JIŘÍHO KRAMPOLA (81), je znovu v nemocnici. Může za to prasklý vřed a nikdo neví, kdy se Hanka zase vrátí domů.

Všichni kamarádi a známí Hanky Krampolové (58) se radovali, když ji konečně propustili z léčebny. Největší radost měl ale pochopitelně její manžel a zároveň nejlepší přítel, Jiří Krampol (81).

Hanka si kvůli své závislosti na alkoholu a cigaretách prožila své a podle lékařů udělala velký pokrok. Ona i její manžel si moc přáli, aby mohli svátky strávit spolu. Hanku domů sice propustili, ale za pár týdnů byla do nemocnice převezena znovu.

Domů ji chce, až bude zdravá

Krampolové totiž těsně před Vánoci praskl vřed a musela být ihned převezena do nemocnice.
V současnosti je v péči lékařů a všichni doufají, že bude brzy v pořádku. Podle Krampola jde ale o běh na dlouhou trať a jeho ženu prý čeká ještě spousta práce, než bude kompletně vyléčená.

„Měla zúžený jícen a to bude trvat strašně dlouho, než se to vyhojí,“ pronesl herec.V psychiatrické léčebně sice pracovali na jejím psychickém stavu, ale ten fyzický to zřejmě příliš neovlivnilo. Krampol navíc pronesl, že svou ženu doma nechce do té doby, dokud nebude zdravá.

Odloží jí operaci?

Navíc má Krampolová na únor naplánovanou operaci pohybového aparátu Na stejnou operaci jde i její manžel Jiří, a dokonce měli mít operaci oba ve stejný den, aby se mohli společně zotavovat a podporovat.Ale bohužel, Hančiny zdravotní problémy nejspíš operaci ohrozí.

Bude se muset přesunout, což znamená, že Krampolová bude na svůj vytoužený termín čekat velmi dlouho. Jiří tak na plánovanou operaci nejspíš dorazí sám, sám se bude muset také zotavovat.Prý také zvažoval, že by si operaci přesunul na jiný termín, ale nakonec si to rozmyslel. Problémy s nohama ho trápí už léta, a tak už to chce mít co nejdříve za sebou.

Snaží se přijít na jiné myšlenky

Jiřího celá situace velmi mrzí a snaží se přijít na jiné myšlenky.Obklopuje se hlavně prací a kamarády, kteří mu jsou v těchto těžkých časech oporou. Nicméně i tak na svou manželku myslí a trápí ho, že jsou znovu odloučeni.

Kolují i spekulace o tom, že Jiří začíná pochybovat o tom, zda jeho žena bude vůbec ještě někdy stejná jako kdysi.Snaží se však být trpělivý a důvěřovat lékařům, ale je to těžké. Čekal totiž, že se spíš mladší manželka postará o něj, a ne naopak.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz