Moje šťastná hvězda

Ocitli se zase ve finanční tísni?

MARTIN DEJDAR (56) sice vydělává, ale jako v bavlnce se nemá. Proto si prý ani se svou manželkou nemohou splnit sen.


Před několika lety odvezl herec Martin Dejdar (56) svoji rodinu do Ameriky, ale sám se vrátil do Česka za prací. V té době to byla s manželkou Danielou (50) ještě láska jako trám, neboť si prý plně důvěřovali a dálka jim nevadila. 


Jak se Martin před lety svěřil, vše se stalo kvůli synovi Matějovi (22), který dostal nabídku zahrát si ve Spojených státech hokej. „Zbytek rodiny se alespoň zlepší v angličtině,“ odůvodnil jejich několikaletý pobyt v Americe.


Po návratu z Ameriky se mezi nimi leccos změnilo.

Jenže po nějakém čase se rodina sbalila a přiletěla zpět za Dejdarem do Česka. Říká se, že se jeho manželka bála, že tu má její miláček milenku.

Byl jí nevěrný?

Daniela mu dodnes nemá věřit, že tu s nikým nic neměl. Dostalo se k ní prý totiž hned několik zpráv, kde má být jasně napsané, kde a s kým se měl herec zrovna scházet. Dejdar to v té době ale všechno zapřel. „S nikým jsem se nescházel. Jediní lidé, se kterými jsem byl v kontaktu, byli moji kolegové z natáčení,“ řekl jasně.

Nemají dostatek peněz

Je to zhruba rok, co si rodina Dejdarových na pražské náplavce otevřela svůj vlastní bar. Mělo to být z toho důvodu, že si chtěli vytvořit zadní vrátka, kdyby s ním už v českém showbyznysu nepočítali. Teď ale neví, zda udělal správně.

„Podnik vedeme hlavně se synem a jeho druhou polovičkou,“ oznámil. Když ale přišla epidemie, celý jejich podnikatelský plán ztratil význam. Bar byli nuceni zavřít a Martinovi nezbylo nic jiného, než si hledat nové kšefty v herectví.

Zůstanou v cizině?

V současné době se stále věnuje dabingu a natáčení Specialistů, kde má hlavní roli. Jak sám ale řekl, pro tak velkou rodinu to nevystačí, obzvlášť když musí platit ještě nájem na náplavce.

Začalo proslýchat, že má rodina plánovat výlet do Ameriky. Svým kamarádům se měli svěřit, že by tam už i zůstali. Problém však má být v tom, že na to údajně nemají dostatek peněz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden