Můj čas na kafíčko

Od koho si Morávková slízla největší kritiku?

Každý zná Danu Morávkovou (46) jako skvělou herečku, v posledních letech hlavně jako hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. To jí ale, jak se zdá, nestačí. Snaží se blýsknout i jinak. Kromě působení ve světě módy, kde se uchytila díky kabelkám, a příležitostným choreografiím, se zkouší vrátit ke svým televizním kořenům a opět začít moderovat.

Diváci z ní ale tentokrát moc nadšení nejsou. „Kecy o ničem. Je to velmi nudné. Jednoznačný odpad,“ nechal se slyšet jeden z jejích dřívějších televizních fanoušků. Zkušenosti z bývalých pořadů Prima jízda, Snídaně s Novou nebo Sama doma, kde před dvaceti lety v roce 1998 začínala, tak zřejmě už zapomněla.

Bude ji manžel do nekonečna bránit?

Plete se všude! Ale stačí na to?

Dana navíc nezůstala při zdi a pustila se dokonce do moderování svého vlastního pořadu na televizi Barrandov Tenký led. Jenže sama teď spíš bilancuje a ocitá se na tenkém ledě, který začíná pod jejíma nohama pomalu, ale jistě praskat. „Opravdu mě to moc mrzí. To jsem ani nevěděla. Témata si mohu sama vymýšlet, a to je to, co mě baví,“ přiznala. Skončí její moderátorská dráha dřív, než vůbec pořádně začala? Mnozí její obdivovatelé už vykřikují, že se měla raději držet svého ordinačního stolku jako doktorka Zdena Suchá a moderování přenechat jiným. Jenže sebevědomá Dana má na tohle svůj vlastní názor, věří si a nenechá si od nikoho nic namluvit. „Víte co, já vždycky říkám, že tady na tom světě jsme jen jednou, tak toho chci vyzkoušet co nejvíce,“ vzkazuje všem, kteří by její snahu a práci chtěli odsoudit. Konečně totiž může být podle svých slov sama sebou, a ne se schovávat za seriálovou roli a bílý plášť.

Její rodina ji drží nad vodou

Kdo ji maximálně podporuje ve všem, do čeho se pustí, je její rodina. Jenže i ti mají svých starostí až nad hlavu a nemají čas ji neustále chlácholit. Syn Petr (19) letos maturuje a manžel, známý klavírista Petr Malásek (53), neví, kam dřív skočit. Dojemné příběhy v jejím pořadu, kterým se Dana neprofesionálně poddává, jsou tak jen na ní. Ustojí to, anebo se nakonec její životní příběh začne podobat  těmto  smutným osudům?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden