Můj kousek štěstí

Od miliardáře k dlužníkovi

Agáta nikdy nebývá dlouho sama, i od Soukupa plynule přešla do náruče Dopity.

Touží mít pestrý život, má ráda dramatické změny. Asi i proto utekla miliardáři Jaromíru Soukupovi (54) a své nestálé srdce věnovala občas zadluženému bývalému milenci Miroslavu Dopitovi (39), po němž šli v minulosti exekutoři a policisté.

Spolu také mají Kryšpína (12), jemuž byl Dopita pět let tátou jen na dálku, neboť svého času utíkal před policií na Bali. „Už jsem ty jeho věčné nevěry prostě nemohla vydržet. Zavřu oči nad spoustou věcí, ale pohár trpělivosti přetekl,” řekla tehdy o něm Agáta Hanychová (38).

Dopita v minulosti nepředvedl moc zodpovědnosti, svého syna několik let nevídal.

Spolu měli na kontě řadu skandálů. Například napadli na filmovém festivalu v Karlových Varech amatérského fotografa, který je zvěčnil namol opilé.

Dopita mu měl rozbít fotoaparát a zasadit pár tvrdých ran, pak ho převezli do policejní cely. Vyfasoval dva roky vězení podmínečně. Na otázku, zda je to pro láskou už tolikrát zklamanou Agátu partie snů, si odpovězte sami.

Teď se Dopita rozvádí a asi zrovna nemá kde hlavu složit, s penězi je podle mnohých na štíru. Nocleh u Agáty, plná lednička a možnost dělat matce tří dětí asistenta, toho předchozího již stačil vyštípat, se mu hodí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden