Můj čas na kafíčko

Od pádu na úplné dno zachránilo Evu Holubovou setkání s úspěšnou doktorkou!

Můj čas na kafíčko

„Dokázala jsem pít celou noc, přestože jsem věděla, že druhý den točím reklamu, a že za to bude velmi tvrdý finanční postih.“

Oblíbená herečka Eva Holubová (62) bojovala sama se sebou už od mládí, kdy jí začaly ničit kruté deprese. Nevybrala si pro léčbu bohužel správné prostředky, zvolila alkohol. Stala se na něm závislou, ale naštěstí se s tím dokázala vypořádat.

O tom, co jsou to deprese, ví herečka Eva Holubová (62) své. Není to žádná pouhá bolest hlavy nebo trápení kvůli nějakému problému. Jde o těžkou a vážnou nemoc, kterou doprovázejí hrozné bolesti. A impulsem k jejich spuštění nemusí být žádná událost v našem životě.

Příčina bývá často v chemii, například když se dostatečně v těle neuvolňuje serotonin. To je látka, která přenáší signály v mozku a vděčíme jí za to, zda jsme nebo nejsme v pohodě. Pokud s ní jsou problémy, trpíme.

Touha být nejlepší

O tom všem neměla Eva jako malá tušení. Už ve čtvrté třídě jí začaly depresivní stavy. „Hodně se to rozjelo v

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden