Můj čas na kafíčko

Od svých tří let měl Boris Rösner celý svůj život střepy v oku!

Můj čas na kafíčko

Stará kletba ze 17. století, které se celý život obával, se bohužel naplnila.

Ke starodávné kletbě, která v praxi bohužel opravdu účinkovala, se v životě charismatického herce Borise Rösnera (†55) přidal ještě vážný úraz v dětství. S tím se vyrovnal a zařadil se mezi skvělé herce, oné kletbě ale neunikl.

Pokud má někdo za divadelníky oba rodiče, je vysoce pravděpodobné, že půjde v jejich stopách. Byl to i případ Borise Rösnera (†55). Jeho maminka stála na jevišti i ve vysokém stupni těhotenství a tak svému synovi říkala, že „hrával už v jejím břiše“. Byla pro Borise i první učitelkou herectví.

Ženu si přivezl z Moravy

Život malého Borise se ocitl ve vážném ohrožení, když mu byly pouhé tři roky. Tehdy už žil po rozvodu rodičů se svojí matkou sám. Jednoho dne se díval do žárovky právě ve chvíli, kdy praskla a rozbila se na střepy. Několik jich vletělo chlapci do oka. Na toto oko oslepl a ony střepy nešlo vyndat, protože by došlo k přímému ohrožení života.

Boris si je tak v sobě nesl po celý život. Následkem toho trpěl často

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden