Moje chvilka pohody

Odčarujte vrásky a roky jako mávnutím kouzelnou hůlkou

Nelíbí se vám povolená kůže na tvářích? Toužíte po radikálnějším omlazení, ale skalpelu se bojíte? Vyzkoušejte ultherapii, jinak řečeno ultraterapii!

Jedná se o zcela neinvazivní lifting obličeje pomocí jedinečné ultrazvukové technologie. Ošetření přístrojem Ulthera příznivě ovlivňuje povadlé kontury obličeje, povislou kůži v oblasti čelistí a podbradku, vyhlazuje a zjemňuje mimické vrásky kolem očí. Také pozvedá linii obočí a zároveň viditelně omlazuje krk i dekolt.

Rovnou do práce

Na jakém principu ošetření funguje? „Ultrazvuk uvolňuje teplo a prohřívá tkáň až do hloubky 3 až 4,5 mm pod kůží. Jeho působením se pokožka znovu vypne, aniž by došlo k jejímu narušení.

Kolagenová vlákna zodpovědná za elasticitu kůže se zatáhnou a postupně se začnou obnovovat. Skvělé je, že vám po ultherapii nezůstanou žádné jizvy a nečeká vás žádná rekonvalescence,“ vyzdvihuje přednosti zákroku Markéta Majerová, korektivní dermatoložka z MEDICOM Clinic. Zákrok trvá podle rozsahu 30 až 90 minut.

Déletrvající efekt

Omlazující účinek ultherapie bude na tváři, krku či dekoltu patrný přibližně po dobu dvou let. Pro koho je ošetření vhodné? „Pro všechny, kteří touží po výrazném omlazení obličeje, avšak nechtějí nebo nemohou podstoupit invazivní zákroky,“ dodává lékařka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden