Moje šťastná hvězda
Odchod od manžela? Chce si užívat života!
Odchod od manžela? Chce si užívat života!

Letos s manželem oslaví třiačtyřicáté výročí. Není proto divu, že všichni od ní chtějí znát recept na šťastné manželství. Sama Jana Paulová (65) tvrdí, že žádný nemá. Snad je důležitá jen tolerance.

Té se jim v manželství podle všeho dostává v hojné míře. Co všechno si museli odpustit? A je pravda, že během svého vztahu nikdy nezažili žádný větší konflikt? Před pár týdny vyšlo najevo, že herečka možná něco vážného tají.

Tušila, že je to ten pravý

Když pomýšlela na svatbu, bylo jí jen něco málo přes dvacet let, tudíž se u své rodiny nesetkala s přílišným pochopením. Maminka jí svatbu s hudebníkem Milanem Svobodou (68) urputně rozmlouvala.

Myslela si, že mladý muž je jen podvodník, který se snaží zneužít dcerčino mládí a nerozvážnost. S pochopením se však nesetkala ani u svého tatínka.

Na všechno tak zůstala sama, ale přesto si stála za svým. Když se přece jen domluvila se svým nastávajícím na svatbě, její matka prohlásila, že na ni rozhodně nepůjde.

A to Paulovou pochopiteně velmi mrzelo. Snažila se mamince vysvětlit, že Milan je úžasný muž, láska jejího života, ale stejně se nenechala přesvědčit. Nyní se ukazuje, že to byla pravda.

Nevěra se podle ní dá přežít

Přestože manželství Jany Paulové a Milana Svobody všichni obdivují, mnozí se zároveň ptají, zdali je možné vydržet spolu tak dlouho, aby se vzájemně lidé aspoň čas od času nepodváděli.

Kdysi Paulová řekla, že nevěru nikdy nepoznala, ale jen o pár let později se při jednom z rozhovorů rozpovídala a po krátkém přemýšlení uvedla, že nevěra nemusí vztah nabourat, nebo dokonce dovést k rozvodu, když se lidé naučí ji ustát.

Nemyslela tím však ustát ji u toho druhého, když na ni přijdeme, ale také se vypořádat s nevěrou, které jsme se dopustili my sami. Proto věří na letité vztahy, i když mohou být nevěrou poznamenány.

Jenom přátelé, nebo něco víc?

Když totiž před lety natáčela oblíbenou filmovou trilogii Kameňák, hodně zlých jazyků prohlašovalo, že má pletky s kolegou Václavem Vydrou (64), jemuž tam hrála manželku, a natáčení postelových scén bylo na denním pořádku.

Oba to však popřeli, a navíc se tomu dost nasmáli. Tvrdí, že mezi nimi nikdy nic nebylo, jen dobré přátelství. Když pak ale začala herečka hrát v Ordinaci v růžové zahradě, někteří jí přiřkli dalšího milence.

Měl jím být charismatický gynekolog doktor Čestmír Mázl, kterého už dlouhá léta hraje Petr Rychlý (54). Ale ani v tomto případě se nepotvrdilo, že by mezi nimi něco bylo, ačkoli je zřejmé, že má Paulová mužům stále co nabídnout. Na svůj věk totiž vůbec nevypadá.

Volný čas raději tráví s dcerami než s manželem

To, že svému manželovi možná byla skutečně alespoň jednou nevěrná, možná potvrzuje i fakt, že v posledních pár letech jezdívala na zahraniční dovolené více se svou dcerou než se svým manželem.

Ačkoliv se vymlouvá na to, že manžel nerad cestuje, nejspíš si od sebe chtěli jen odpočinout. Paulová je na rozdíl od svého manžela velmi impulzivní, společenská, extrovertní, je pro každou zábavu a dobrodružství.

Manžel má poněkud jiné zájmy. Nejraději je doma nebo hraje, užívá si své rodiny a dalších zálib, které ale nejraději vykonává sám. Snad i z tohoto důvodu herečka jezdila na dovolené raději sama.

Člověk si občas potřebuje odpočinout, zjistit, co vlastně chce a kam směřuje. Někdo to zjišťuje samotou, jiný dlouhými cestami a někdo například nevěrou. A Jana Paulouvá? Třeba jí lidé skutečně křivdí a žádného milence nikdy neměla.

K ideální manželské atmosféře ale přece jen občas měla daleko. Kdysi se také říkávalo, že Svobodovi vadilo, že ho kariérně přerostla a je tak slavnější než on. Což se stalo poměrně brzy po jejich svatbě a tento stav trvá dodnes.

Ještě toho chce hodně zažít

Proslýchá se, že ještě před deseti lety či patnácti lety se s manželem hádali neustále. Točila jeden film a seriál za druhým, účinkovala v divadle a peněz vydělávala jako želez.

To bylo zrovna v době, kdy natáčela Kameňák. A to se nejspíš jejímu manželovi příliš nelíbilo. Nebo se doslechl zvěsti o tom, co se o jeho manželce a Vydrovi šušká?

Situace se opakovala i před čtyřmi lety, když začala točit Ordinaci v růžové zahradě. Nehledě na to, že se celý život manžel musí potýkat s tím, že si spousta lidí myslí, že Paulová a její letitý kolega Pavel Zedníček (70) tvoří pár na jevišti i ve skutečnosti.

Možná by si manžel přál, aby konečně šla do důchodu a užívala si jejich společného domova a rodiny. To však pro herečku nepřipadá vůbec v úvahu.

Svou práci miluje, a i když jí má pořád méně a méně, stále platí za jednu z nejoblíbenějších komediálních hereček současnosti. Navíc stále velmi sexy. A to je pro režiséry k nezaplacení.

Mnozí o ní navíc tvrdí, že kdyby si měla vybrat mezi prací a manželstvím, nejspíš si raději zachová práci. Cítí se být nezávislou a svobodnou ženou, která je schopná se životem proukousat sama. Nespoutanost z ní přímo sálá.

Předchozí článek
Další článek
Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz