Moje sladké tajemství

Odchod Davida Gránského ze ZOO kvůli krásné kolegyni?

Příliš mnoho sexy hereček kolem!

Herec David Gránský (31) překvapil své fanoušky, když dal vale seriálu ZOO a oznámil, že v následujících měsících se bude věnovat pouze rodině. Možná je v tom ale něco jiného! Zastihla ho po narození dítěte partnerská krize, k níž mu dopomohla krásná kolegyně?

Nová dějová linka s Michaelou Petřekovou (25) má být důvodem, proč musel Gránský poslechnout manželku a ze ZOO prchnout mílovými kroky. Když se jim narodil syn Mateo, kterému bude zanedlouho rok, Nikola (29) musela opustit svou optiku a stala se matkou na plný úvazek.

Herec si však svou kariéru budoval dál a už pár dní po porodu odjel do Bratislavy natáčet Česko Slovensko má talent. Novopečená maminka zůstala na vše sama. Trvalo deset měsíců, než si Gránský uvědomil, že takhle to dál nejde, a ohlásil pauzu.

Jenže v ateliérech primáckého seriálu ZOO se šušká, že to byla právě manželka, kdo dal Gránskému nůž na krk. Už ji unavovaly zvěsti o kolegyních, kterým její manžel neodolal. Je mezi nimi třeba Michaela Pecháčková (19), Lucie Černá (27) nebo Sára Milfajtová (31). Pohár trpělivosti však přetekl až s Petřekovou.

Ta má být sama po rozchodu a zřejmě hledá někoho, kdo jí zacelí ránu na srdci. Partnerem jí až donedávna byl Matěj Petrák (25), kterého diváci znají ze seriálu Pan profesor. Jenže toho talentovaná herečka rychle přeskočila na kariérním žebříčku, což prý neunesl.

Chvíli prý pokukovala po Robertu Urbanovi (36), který hraje v ZOO soudce Petra. Jenže ten se na pravidelné natáčení nevrátil, a tak přišel na řadu Gránský. Jejich pletky se provalily v rámci muzikálu Tarzan. Manželka se ale jen tak nedá!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden