Moje chvilka pohody

Odejde kvůli tátovi od manžela?

Otec Lucie Vondráčkové (36) si nedávno veřejně postěžoval, že by rád vídal své vnoučky častěji. Spory kvůli tomu, že zpěvačka žije s rodinou v daleké Kanadě však trvají údajně mnohem déle. Komu dá Vondráčková nakonec přednost? Manželovi Tomáši Plekancovi (34) nebo stárnoucím rodičům, kteří touží vidět vyrůstat své vnuky Matyáše (5) a Adama (1,5).

Touží vidět své vnuky

Vondráčková se nikdy netajila tím, že se jí v Kanadě po rodičích a přátelích stýská, nyní je však na ni vyvíjen obrovský tlak a nikomu se nechce věřit tomu, že je vůči nářkům svého otce Jiřího Vondráčka (66) imunní.

„Jsem tak trochu nespokojený, protože bych si s klukama chtěl užít víc,“ svěřil se nešťastný dědeček. „Apeluji na Lucku v přímém přenosu: děda bude jednoho krásného dne těm dětem chybět, takže to musíš udělat tak, abychom byli častěji u sebe,“ klade Vondráček na srdce své dceři a jeho slova zní až zlověstně.

Není to v jejích silách

„Já bych tu samozřejmě chtěla být častěji! Mám to tu ráda, mám tu rodiče a je tu vše, co jsem prožila. Ale mám muže, který pracuje v Kanadě, a mám rodinu, takže to není úplně v mých silách,“ vysvětluje s téměř až omluvným výrazem zpěvačka a dodává, že zkrátka nemůžeme mít v životě všechno a je nutné s momentální situací smířit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden