Moje sladké tajemství

Odejde od manžela?

Velmi ji trápí, že se nestala matkou.

Náznaky toho, že to nemá Daniela Šinkorová (48) se svým manželem jednoduché, se objevují už od jejího nuceného odchodu z Ordinace v růžové zahradě. Co Ladislavu Polákovi (55) nejvíc vadí?

Je šťastně vdaná už pátým rokem za osobního tenisového trenéra a podnikatele Ladislava Poláka (55). Přesto má zřejmě Daniela Šinkorová (48) ze seriálu Sestřičky Modrý kód o manželovi pochyby. Pořád ho totiž srovnává se svou bývalou láskou!

Na počátku své herecké kariéry se Daniela pohybovala především v muzikálovém prostředí. Tehdy byla bláznivě zamilovaná do fešáka Romana Vojtka (49). Byli spolu dva roky a Daniela už si nejspíš malovala svatbu a společné děti. Roman však tehdy na usazení neměl vůbec pomyšlení.

Opustil ji kvůli kolegyni z divadla Markétě Sedláčkové (49), a Daniele zbyly jen oči pro pláč. Je v pořádku, že si na svou dávnou lásku občas vzpomene, ovšem herečka o něm dodnes v rozhovorech přímo básní.

Nedávno popsala, jak po rozchodu chodila půl roku v černém, začala pít a shodila deset kilo. Vypadá to, jako by Vojtka pořád v hloubi duše milovala, a jistě si toho povšiml i Polák.

Proč jí nedopřál, po čem toužila?

Vztah s Ladislavem začal zhruba před patnácti lety. Byl tehdy ženatý a měl dvě děti. Možná i kvůli tehdejšímu propírání jeho rozvodu v médiích nemá rád zájem veřejnosti a donutil se na čas stáhnout z veřejného dění i Šinkorovou.

I jejich svatba před pěti lety proběhla v naprostém utajení. Proč si ale ti dva spolu nepořídili dítě? O tom herečka nikdy nechtěla mluvit. Děti ve svém životě má, je dokonce dvojnásobnou babičkou díky manželovým potomkům.

Promarnila životní šanci?

Teď má před padesátkou a začíná bilancovat. Je to zřejmé z jejích myšlenek na Vojtka a budoucnost, kterou s ním mohla prožít. Nenajde ještě odvahu změnit svůj život a přesvědčí manžela, že by dítě třeba adoptovali, když se nezadařilo přirozenou cestou? Pak by možná neměla tendence přemýšlet, jestli by jí s jiným mužem nebylo lépe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden