Moje šťastná hvězda

odejde ze seriálu kvůli Polívkovi?

Hvězda Slunečné Lukáš Langmajer (40) prožívá nemalé trable. Má prý totiž pocit, že už je pro většinu režisérů nezajímavý. Jak na to přišel?

Důvodem je zřejmě nedostatek práce. I když se může zdát, že o kšefty nemá nouzi, když je každý týden na obrazovce, opak je pravda. Když se seriál Slunečná začínal natáčet, Lukáš byl pečený vařený v každém díle.

Jenomže to se pomalu mění a Lukáš s tím nic nenadělá. Pozornost se stočila k jiným postavám a herci tak ubývá natáčecích dní.

Který je oblíbenější?

Kdo za to může? Lukáš to připočítává nejen své údajné nezajímavosti, ale problém vidí i jinde. A všimli si toho i diváci. ,,Od té doby, co tam naskočil Polívka, Lukáš je tam minimálně,“ postěžovala si nejedna fanynka.

Uvědomili si snad tvůrci seriálu, že jim herec Vladimír Polívka (31) přiláká více diváků než Langmajer? Polívka je fešák a divačky ho milují. Nejspíš o dost víc než nevýrazného Lukáše. Říká se, že má z toho být Langmajer špatný, a dokonce přemýšlí i o odchodu ze Slunečné.

Co jeho rodina?

Langmajer si nese pocit méněcennosti trochu i z rodiny. Jeho bratr Jiří (54) je opravdová hvězda a Lukáš byl vždycky v jeho stínu. Měl mít v minulosti také psychické problémy. Nad vodou ho drží manželka Lucie.

Hlavně kvůli ní a jejich dvěma dětem by měl ale v seriálu zůstat. Nedávno přiznal, že je to on, kdo rodinu živí, a manželka se stará o rodinu. Kdyby opustil jediný kšeft, který má, jen kvůli nevraživosti ke kolegovi, byla by to škoda. Navíc se vše může brzy obrátit k lepšímu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden