Můj čas na kafíčko

Odešel a vy ho chcete zpět?

Když vás opustí muž, nemusí to ještě znamenat úplný konec. Pokud ho chcete zpátky, netlačte na pilu. Zhroucená a na dně ho zpátky nepřivoláte.

Nejdříve musíte vychladnout a přestat se utápět ve splínu. Dejte mu čas. Když odešel, byla pro něj situace asi neúnosná. Neměla byste sedět doma a trápit se. Dopřejte si masáž, kupte si něco hezkého a navštivte kadeřníka.

S novým účesem tak symbolicky odstřihnete minulost a zvednete si sebevědomí. Hýčkání má blahodárný vliv na mysl i tělo. Uvědomíte si své já a ukážete sobě i jemu, že dál žijete naplno.

Ukažte mu, že umíte žít klidně bez něj

Máte vidět partnera poprvé od té doby, kdy od vás odešel? Zvolte místo někde jinde než u vás doma. Oběma se bude lépe dýchat v prostředí klidné kavárny než v bytě, kde jste se spolu neustále dusili a dohadovali.

Nedovolte, aby si myslel, že vás jeho odchod úplně zdrtil a jste na něm pořád závislá, i kdyby to pořád ještě byla pravda. Jestli ho chcete získat zpět, chovejte se sebevědomě, mile, žádné výčitky, slzy nebo věšení se chlapovi na krk. Dokažte mu, že umíte v pohodě existovat i bez něj.

Krátké odloučení často pomůže

Naznačte mu, že jste měla čas přemýšlet nad věcmi, které je třeba změnit. Prokažte dobrou vůli a částečně ustupte z požadavků, na kterých jste předtím trvala. Nezapomeňte, že muži jsou hákliví na svou pravdu, a netlačte na pilu. Když bude cítit, že ho k návratu nutíte, o to víc se vám to nebude dařit.

Krátké odloučení často pomůže získat potřebný odstup a pročistit si hlavu od zbytečných hádek, které směrovaly váš vztah k jistému konci. Můžete také navrhnout schůzku u partnerského poradce. Přiznat si, že manželství potřebuje pomoc, znamená první krok k jeho zlepšení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden