Můj čas na kafíčko

Odešel a vy ho chcete zpět?

Pokud chcete zpátky toho bídáka, který vás opustil, netlačte na pilu. Zhroucená a na dně ho zpátky nepřivoláte. Ale jsou způsoby, jak to jít může...

Uvidíte manžela poprvé od doby, kdy odešel? Zvolte místo někde jinde než u vás doma. Oběma se bude lépe dýchat v prostředí klidné kavárny než v bytě, kde jste se neustále dohadovali. Nedovolte, aby si myslel, že vás jeho odchod zdrtil a jste na něm závislá, i kdyby to byla pravda.

Jestli ho chcete zpět, chovejte se mile, žádné výčitky, slzy nebo snad věšení se na krk. Ukažte, že umíte existovat i bez něj. Vaše krása vychází z toho, jak se vy cítíte.

Pochlubte se, jak dobře se vám vede.

Ukažte, že umíte žít i bez něj

Nejdřív musíte vychladnout a přestat se utápět ve splínu. Dejte mu čas. Když odešel, byla pro něj situace mezi vámi zřejmě neúnosná. Neměla byste sedět doma a trápit se. Dopřejte si masáž, kupte si něco hezkého a navštivte kadeřníka.

S novým účesem tak symbolicky odstřihnete svou minulost a zvednete si sebevědomí. Hýčkání má blahodárný vliv na vaši mysl i tělo. Uvědomíte si své já a ukážete sobě, ale především jemu, že dál žijete naplno.

Krátké odloučení často pomůže

Naznačte mu, že jste měla čas přemýšlet. Prokažte dobrou vůli a částečně ustupte z požadavků, na kterých jste trvala. Muži jsou hákliví na svou pravdu, a netlačte proto na pilu. Když bude cítit, že ho k návratu nutíte, o to víc se to nepodaří.

Krátké odloučení pomůže pročistit hlavu od zbytečných hádek, které směrovaly váš vztah ke konci. Můžete navrhnout schůzku u partnerského poradce. Přiznat si, že vztah potřebuje pomoc, znamená první krok k jeho zlepšení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden