Moje sladké tajemství

Odešel od ní kvůli milence?

Moderátorka Iveta Vítová (39) se měla za dva měsíce vrátit do práce, ale bude si prodlužovat mateřskou dovolenou. Na péči o své děti Anetku a Matěje je po rozpadu manželství sama.

Proto se návrat na obrazovky televize Nova, kde moderovala hlavní zprávy, odkládá. Chce si prodloužit návrat na televizní obrazovky o rok, protože se odstěhovala od manžela i s dětmi, a veškerá péče o děti tak připadá na ni.

Má našetřeno, práci musí odložit

Kdyby nastoupila do práce, musela by řešit chůvu pro děti a za tu by dala značnou část vydělaných peněz. Druhé dítě si přála, aby si jej užila a vypiplala, a  bylo by jí líto, kdyby to tak nebylo. Momentálně využívá financí, které má našetřené.

K mateřské ještě přibudou alimenty na děti od jejího manžela Jaroslava Víta a díky Instagramu má spolupráce na věci, které používá. Každou nabídku na kooperaci ale nepřijímá.

Může za vše jiná žena?

Mluví se o tom, že důvodem rozvodu je nová známost jejího stále ještě manžela. „K tomu se nechci vyjadřovat,“ říká smutně Vítová. Dodává, že musí najít společnou řeč a fungovat v rámci možností jako rodiče. Co jiného může také dodat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden