Moje šťastná hvězda

Odešla od něho milenka!

Před pár dny vyplula na povrch zpráva o tom, že se Lucie Gelemová (38) ze dne na den rozešla se svým partnerem Felixem Slováčkem (78). Žili spolu krásných sedm let, avšak v poslední době už si prý moc nerozuměli.


Navíc každý z nich chce od života úplně něco jiného. Zatímco známý hudebník by už jen rád odpočíval, šikovná výtvarnice by chtěla založit rodinu a žít v rodných jižních Čechách, což jí už Felix splnit nedokáže. „Bylo to mé rozhodnutí. Felix se chce odstěhovat k synovi,“ rozpovídala se Gelemová.


S manželkou Dagmar Patrasovou nikdy oficiálně vztah neukončil.

Velký návrat k bývalce?

Není žádným tajemstvím, že s manželkou Dagmar Patrasovou (65) nikdy oficiálně vztah neukončil a pořád prý k sobě nějakým způsobem tíhli, i když na sebe házeli jenom samou špínu.

Mnozí si tak nyní myslí, že se Slováček ke své manželce možná s prosíkem vrátí, což by si ona zřejmě moc přála. Jenže se nejspíš všichni pletou. „K paní Patrasové se nevrátí, dokud se nebude léčit.

Sám Felix řekl, že s alkoholikem žít nebude,“ dodala Gelemová dost svérázně. Jenže Dáda se měla údajně rozhodnout, že na léčbu nastoupí, aby bylo mezi nimi všechno zase jako dřív. Zda k tomu ale nakonec dojde, na to si asi ještě budeme muset nějakou dobu počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden