Moje šťastná hvězda

Odešla od něj kvůli mladšímu

Krásné manželství jí jistě všechny kolegyně záviděly, ale za zavřenými dveřmi to až tak růžové nebylo. Herečka Táňa Vilhelmová (41) byla manželkou Pavla Čecháka (45) dlouhých osm let a mají spolu také syny Františka (15) a Cyrila (12).

Vilhelmovou už ale po letech začalo manželství s Pavlem unavovat. Čechák je údajně horká hlava a agresivní povaha, a dokázala ho rozohnit i maličkost. Mluvilo se také o tom, že měl Vilhelmovou v záchvatu vzteku uhodit, což ona sama nikdy přímo nepotvrdila.

Po letech se tedy rozhodla pořádat o rozvod, zkrátka prý toužila po pocitu svobody. Ten si ale příliš dlouho neužila, protože hned skočila do vztahu s muzikantem Vojtou Dykem (34). Její záměry se tak rázem objasnily.

Všichni je odsuzovali

Už v době, kdy byla Vilhelmová ještě vdanou paní, se měla s Dykem stýkat. Často ji okolí podezíralo z nevěry, a některé tak ani její žádost o rozvod nepřekvapila. S Vojtou Táňa počala společného syna Aloise (7) a loni v květnu svou lásku zpečetili svatbou.

Jejich vztah ze začátku všichni odsuzovali a to především kvůli jejich věkovému rozdílu. Nakonec se ale zdá, že jejich vztah bude mít šťastný konec. Co se týče Čecháka, ten také nebyl žádný svatoušek. V době, kdy byl ještě Tániným manželem se veřejně vodil za ruku s herečkou Berenikou Kohoutovou (25).

Ta ho ale po roce a půl manželství pustila k vodě. Vilhelmová j je však zamilovaná jako na začátku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden