Můj čas na kafíčko

Odešla Vilhelmová z divadla kvůli sexu?

Myslela si, že půjde o divadelní hru jako každou jinou! Jenže se spletla a tak se rozhodla odejít z divadla! Jde o první vroubek v její kariéře. Co se vlastně stalo?

Před několika měsíci se v Divadle Kalich začala zkoušet hra Zabiják Joe a Tatiana Vilhelmová (37) z ní byla naprosto nadšená. A ačkoliv je hra dost otevřená, místy až vulgární a herečka musela na jevišti dokonce předvádět orální sex, premiéry se nemohla dočkat. Jenže po několika týdnech od jejího uvedení přišel šok a Vilhelmová se s divadlem rozloučila.

„Produkce měla jinou představu o propagaci představení než já. Tak se naše cesty rozešly. To se stává,“ přiznala herečka. Novináře totiž ze všeho nejvíc zajímaly právě ony vulgarity, které na jevišti trvají jen pár minut, a to se jí příčilo.

Jenže herectví je komerční a tak s tím měla počítat. Každého zajímalo, co si o jejím předvádění orálního sexu s kolegou na jevišti myslí její přítel Vojta Dyk (30). Proslýchá se, že jí možná po premiéře řekl, že takový druh popularity pro ni, jako pro matku tří malých synů, není moc dobrý… Ale pro koho vlastně je?

Vojtěch Dyk

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden