Můj čas na kafíčko

Odhalila jeho nevěru?

Opravdu by dokázal Lukáš Pitter podvést tak krásnou ženu, jakou je Jitka Schneiderová?

Bývalo pravidlem, že hvězda seriálu Táta v nesnázích Jitka Schneiderová (50) chodila do společnosti po boku partnera Lukáše Pittera (43).

Statný designér ale možná zmizel z jejího života. Anonymní zdroj z jejího blízkého okolí nám totiž prozradil, že mu měla přijít na nevěru. Pokud je to pravda, pak dává smysl, že s ním nesdílí zamilované snímky na internetu a vůbec o něm nemluví. Musí být opravdu zklamaná a smutná.

Lukáš Pitter (43).

Když už si tedy někam vyrazí, tak hlavně s dcerou Sofií Annou Švehlíkovou (17), která už je rovněž herečka. Dostala totiž roli v seriálu Extraktoři. S tou má Jitka sice krásný vztah, ale vášnivou lásku s milovaným partnerem to nenahradí. Pravda ovšem je, že to není poprvé, co se povídá, že si Pitter našel milenku.

Na druhou stranu mu to ale nikdo nikdy nedokázal a to může být i tento případ. Celá naše redakce totiž usilovně pátrala a do uzávěrky tohoto čísla se nepodařilo prokázat, že by se Lukáš Pitter s nějakou jinou ženou stýkal. Věříme tak, že se náš informátor spletl a šlo jen o nedorozumění.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden