Můj čas na kafíčko

Odhalila Sára svého nového partnera?

Teprve před pár dny se ukázalo, že hvězda seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (23) netvoří pár s hercem ze seriálu Specialisté Markem Lamborou (28).

V rozhovoru o tom promluvila sama herečka. „Teď jsem zase sama,“ svěřila se Rychlíková. Uplynulo jen několik týdnů, a už se v zahraničí fotila po boku sympatického muže. Kdo to je a může to být její nový partner?

Viktor Javořík (30).

První zamilovaný výlet?

Pohledná herečka před pár týdny vycestovala do Paříže, kde si užívala krás věhlasné metropole. Nebyla tam ale sama, na sociální sítě umístila společnou fotku s Viktorem Javoříkem (30).

Ten je sice pro většinu diváků neznámým mužem, ale i on je herec. Společně s Rychlíkovou hraje v pražském Divadle na Vinohradech, a nejspíš tak nebyla náhoda, že se zrovna oni dva v Paříži setkali.

Byla prý sama

Je tedy možné, že fotka, kterou sama poslala do světa, byla takovou předzvěstí toho, že brzy bude v českém showbyznysu nový pár. Oběma to navíc bok po boku sluší a my jim lásku moc přejeme. Rychlíková tvrdí, že je sama od rozchodu s kolegou Vojtěchem Vodochodským (29).

„Byli jsme spolu jen pár měsíců, předtím jsem byla dlouho sama a teď jsem zase sama,“ uvedla herečka. V tu chvíli ale nepůsobila jako zlomená dívka, zdála se být zcela vyrovnaná. A to navzdory přiznání, že konec s Vodochodským neprobíhal zrovna v klidu.

Co se vlastně doopravdy stalo?

Rozchod byl nejspíš bouřlivější, jelikož se jeden druhému vyhýbají. „Nepotkáváme se, ani pracovně, ani soukromě,“ vysvětlila Rychlíková s tím, že je teď Vodochodský určitě spokojený se svou novou přítelkyní.

Herečka přiznává, že na první pohled působí lehce dominantně, muži by se jí ale bát neměli. Od budoucího partnera prý očekává jen to, že bude upřímný a vtipný.

Kamarád, či milenec?

Tak uvidíme, jestli zmiňované požadavky Viktor Javořík naplní. Pokud ale ne, jistě Rychlíková nemusí zoufat. Muži jí často skládají komplimenty na sociálních sítích a jistě jí od nich chodí i spousta soukromých zpráv s pozvánkami na rande.

Teď jen vybrat toho správného. Sára Rychlíková je ale stále ještě velmi mladá, a na osudovou lásku má bezesporu spoustu času.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden