Můj čas na kafíčko

Odhalila svou 13. komnatu!

Můj čas na kafíčko

Představitelka prostitutky z Devadesátek popsala svůj boj s šikanou a bulimií, kdy vyzvracela většinu jídel!

Začínala modelingem, protože dostat se do reklamy bylo jednodušší než do filmu. Nakonec ale upřednostnila herectví. Dnes je Štěpánka Fingerhutová (25) blyštivou hvězdou televizní obrazovky i pražského Divadla v Dlouhé.

V úspěšném seriálu Devadesátky hraje Štěpánka Fingerhutová (25) prostitutku, která se během vyšetřování sblíží s mladým kriminalistou. Dovedla by si vůbec sama herečka představit, že by se takhle reálně živila?

Prý určitě ne, ale myslí si, že v té době to byla pro mnoho holek jediná možnost, jak se uživit. Navíc 90. léta a prostituce k sobě opravdu patří. Tehdy mělo toto nejstarší řemeslo doslova žně. A jak to má Fingerhutová v soukromém životě? Rozhodně to nebyla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden