Moje šťastná hvězda

Odhalila tělo! Je to vzkaz manželovi?

Odcizili se, protože to s ní už neumí?

Ráda se ukazuje, stále na to má parádní postavu! Lucie Benešová (49) dráždí nejen fantazii fanoušků, ale asi i manžela Tomáše Matonohu (52).


Vypadá perfektně a dobře si to uvědomuje. Lucie Benešová (49) nedávno rozproudila vášně fotkou, kde je nahá v kádi. Teď se předvedla ve spodním prádle v kouscích, které sama ráda nosí. Lidé tvrdili, že na to pořád má. Na druhou stranu je tu Tomáš Matonoha (52), který prý podobné nápady své drahé nevidí zrovna rád.


Našel si milenku?


Říká se, že Benešová dobře ví, co dělá. Prý chce ukázat partnerovi, o co by přišel, kdyby zlobil. Pravda je, že to není tak dávno, co se mluvilo o tom, že mají ve vztahu problémy. Herec měl dokonce několik nocí přespávat mimo domov.


Prý se spolu nedokážouí odvázat a dost se nudí.

Spekulovalo se i o jeho mladší milence, to se ale nikdy nepotvrdilo. Matonoha možná neunesl šrumec, který u nich doma dlouhodobě je. Stále s nimi totiž bydlí nejen syn Štěpán (17), ale i dcera Sára (23), která navíc nedávno porodila krásnou holčičku.

Sama by nezůstala

Benešová se prý, jak to jen jde, snaží uniknout na chatu, kterou nechala kompletně opravit a je to nyní parádní místo k životu. Matonoha tam asi moc často nejezdí, partneři se tak možná stále víc odcizují.

V redakci jsme se shodli, že by si měl herec dávat pozor a o svou manželku pečovat a hýčkat si ji. Kdyby se rozešli, sama by určitě nezůstala. Určitě na ni čekají zástupy mužů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden