Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Odhalte největší záhady lidstva v novém vydání časopisu Enigma Maxi

Největší a nejucelenějšího průvodce světem nadpřirozena na našem časopiseckém trhu je zpátky! Nová Enigma Maxi se na 228 stranách se podrobně věnuje záhadám, jež se dotýkají každého z nás.

Zajímá vás, jak je to s tajnými společnostmi, které prý řídí chod našeho světa? Jsou ilumináti či svobodní zednáři jen špičkou ledovce, pod níž se skrývá mnohem víc nebezpečných tajných bratrstev? Žasnete nad velkolepými tajemstvími dávné minulosti a šokujícími předměty, jež nachází archeologové po celém světě? Toužíte se o nich dozvědět víc?

Enigma Maxi se také zaměřuje na možnost existence mimozemského života. Jaké největší důkazy o něm máme? Spousta záhad se týká přímo nás samotných. Jak moc se dá zmanipulovat naše psychika? Proč se někteří lidé narodili jako monstra? A dokážou se děti, které vychovala divoká zvířata, vrátit zpět do normálního života?

Mrazit vás stoprocentně bude při čtení o největších záhadách kriminalistiky. Nedopadení rituální vrazi, policisté a jejich setkání s paranormálními jevy, nebo jasnovidky pomáhající při vyšetřování! To vše jsou fascinující skutečnosti, pro něž stále nemáme vysvětlení.

Věříme, že se pro vás Enigma MAXI stane příjemným společníkem nejen na léto, ale že se k ní díky množství poutavého čtení a zajímavých informací budete vždy rádi vracet. 

Titul objednávejte ZDE


Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden