Moje sladké tajemství

Odkládá mateřství kvůli kariéře?

Moje sladké tajemství

Mají strach, že jim dítě zničí manželství?

Přišel čas, kdy začínají Brzobohatí přemýšlet o založení rodiny. Pět let po svatbě by se to zdálo pozdě, však ti dva k tomu mají důvody. Mají strach, že jim dítě naruší zavedený řád?

Už si zvykli, že se jich na dítě všichni vyptávají. Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá (33) a muzikant Ondřej Brzobohatý (38) už také v očích veřejnosti mají na založení rodiny nejvyšší čas. Brzobohatá přiznává, že už cítí ze strany svojí rodiny jistý nátlak. Doposud na pořízení dítěte vůbec nespěchala.

Kariéra, nebo dítě?

Modeling s mateřstvím lze ostatně skloubit velmi těžce. Taťána byla úspěšná v Česku i v zahraničí. Po zvolení Miss České republiky si ji měl údajně vzít do parády plastický chirurg Jan Měšťák (77) a vylepšit jí nos, rty a prsa. Těhotenství by se jistě neblaze podepsalo i na

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden