Moje šťastná hvězda

Odkopla ho jeho životní partnerka!

Pro svou partnerku by JIŘÍ ŠTRÉBL (62) udělal všechno na světě. RENATA KALENSKÁ (47) jej prý přesto ze dne na den vyškrtla ze života a vzala mu domov i milované děti.


Ve většině svých rolích je Jiří Štrébl (62) za ochotného dobráka a bodrého vtipálka, kterého mají lidé rádi. Nejinak je tomu zřejmě v soukromí.


Herec, kterého diváci mohou znát třeba ze seriálu Ulice, se možná před kamerou usmívá, ovšem v soukromém životě prožívá jedno kruté drama za druhým. Nejprve přišel o své děti, Ester (19) a Eduarda (21) to když je jejich matka po rozpadu vztahu sbalila a odvezla do zahraničí. 


Nyní bohužel něco podobného musí Štrébl prožívat znovu, protože ztratil i svoji druhou rodinu. „Jsem teď sám,“ svěřil se před časem sympatický herec a nedalo se přehlédnout, jak moc uvnitř trpí.


Prodělala transplantaci


Období pandemie bylo pro Jiřího Štrébla velmi složité. Jeho partnerka, novinářka, Renata Kalenská (47) totiž v roce 2018 prodělala kvůli zanedbané cukrovce transplantaci ledviny a slinivky. Jakákoli nemoc, zejména pak covid, by pro ni proto mohla být fatální.


V jednu chvíli se situace natolik vyhrotila, že se novinářka doma zamkla jen se svými dětmi Mikulášem (11) a Viktorkou (6). Domů za nimi nesměl ani její partner, který se mohl nakazit třeba během natáčení nebo v divadle.


„Ten, kdo mě podporoval při dialýze a transplantaci, se pro mě stal největším nebezpečím,“ vysvětlovala Kalenská důvody, proč jednoho dne sbalila Štréblovy věci do tašky a nicnetušícímu muži ji vrazila mezi dveřmi do ruky.


Idylka se nekonala


Ačkoli to bylo těžké, herec partnerčiny obavy pochopil a odloučení překonal. Když se pak ale vrátil domů, šťastný konec ho nečekal. Kalenská mu údajně jeho lásku nevěřila a myslela si, že je s ní jenom ze soucitu.


Místo poklidného rodinného života musel herec neustále čelit útokům, že na svou partnerku něco hraje. „Odešel jsem od fungující rodiny a už se nemohl vrátit,“ posteskl si Štrébl, který se velmi trápí a přeje si, aby mohl své milované získat zpět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden