Můj kousek štěstí

Odličování řas může mít neblahé následky, vyvarujte se jich...

Bez správného odlíčení nebudete mít nikdy krásné a husté řasy. Kromě toho může špatné odličování způsobit i více vrásek pod očima.

Čím a jak?

Jak řasenku šetrně a přitom dokonale odstranit z řas a přitom neničit je ani oční okolí? Důležitý je jak odličovací přípravek, tak způsob, jakým odličování provádíte. Na pohodlné odlíčení použijte vždy mastnější produkt, jako jsou například dvoufázové odličovače nebo oleje, pleťová mléka nebo i micelární vody. Záleží jen na tom, který z nich vám bude lépe vyhovovat.

Správným směrem

Neméně důležitý je i postup a směr, kterým vedete tahy. Na tamponek naneste odličovač a přitiskněte jej na zavřené oko tak, aby se dotýkal řas. Nechte ho chvíli působit a pak jemně setřete líčidla směrem dolů a do strany směrem k vnitřnímu koutku. Postup opakujte, dokud nebude poslední tamponek zcela čistý. Když použijete přípravek na bázi oleje a necháte jím barvu na řasách dostatečně rozpustit, už nebudete muset drhnout kůži v okolí očí, díky tomu nebude oční okolí vysušené a vyhnete se vráskám a vytahané pleti. Pokud přesto nějaké zbytky líčidel zůstanou, použijte vatovou tyčinku s odličovačem a řasy jemně dočistěte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden