Můj kousek štěstí

Odložili snad svou svatbu navždy?

Váhavý ženich

Jak dlouho ještě chtějí tihle dva svou již avizovanou svatbu odkládat? Nestihli ji do roka, ba ani do dvou let, a pomalu se zdá, že se herečka režisérova „ano“ ani nedočká.

Jako věčná snoubenka se možná cítí Sandra Nováková (39), která se své veselky stále ne a ne dočkat. Už je to více než dva roky, kdy ji požádal o ruku její partner a otec šestiletého syna Mikuláše režisér Vojtěch Moravec (34).

Žádost přišla po dlouhém, sedmiletém vztahu a Sandra krátce nato začala svůj velký den radostně plánovat. Teď to ale vypadá, jako by snad z plánů nadobro sešlo.

Nešlo to

Veselku snoubenci odložili z důvodu pandemie. „Termín svatby nemáme, naše zasnoubení proměníme ve sňatek, až se budeme moct s lidmi vídat a objímat bez omezení.

Zatím to odkládáme z tohoto důvodu,“ psal loni touto dobou režisér. Rok se ale s rokem sešel a zdá se, že svatba není stále na pořadu dne. Co jim brání teď?

Zažívá to znovu?

Pro Sandru to není poprvé, kdy se jí něco podobného děje. Už v roce 2011 chystala veselku, a to se svým tehdejším přítelem, producentem Janem Nejedlým (51).

S ním se zasnoubila po tříletém vztahu a obřad původně plánovali stihnout do roka a do dne. Kvůli pracovním povinnostem ho ale začali odkládat, následně přesunuli na neurčito a nakonec se jej vůbec nedočkali, neboť se v roce 2013 rozešli.

Právě tehdy si herečka začala s Moravcem, mladým režisérem, který s ní měl tehdy spolupracovat nejen na seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale také na zábavné show Barování. Nyní odkládá veselku s ním, jako by se historie opakovala.

Celá situace připomíná přísloví: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tedy v tomto případě: Tak dlouho se svatba odkládá, až se…

V hlavní roli

Jak to skutečně dopadne si budeme muset počkat. Zdá se ale, že tentokrát nehrozí, že by se herečka při práci opět zamilovala do nějakého mladého, pohledného režiséra, který by veselku ohrozil.

Lze říci, že Vojtěch má nyní své jisté, neboť svou partnerku v posledních letech režíruje zejména on sám. Už spolupracovali na seriálu Sestřičky a nyní i na 1. MISI. A nejen tam.

Společně se podíleli i na filmech Matky a Hádkovi, které Moravec režíroval a Nováková se podílela na scénáři a zahrála si i titulní role. Zkrátka spojení herečky a režiséra tu funguje znamenitě a oba si ho nemohou vynachválit.

Zda se Vojtěchovi podaří zrežírovat i jejich veselku, je zatím ve hvězdách. Hlavní roli bude mít Sandra jistou. Jen aby se jí dočkala...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden