Moje sladké tajemství

Odmítá další dítě kvůli kariéře?

Zahrává si! Opustí další osudový muž?

Už není žádným tajemstvím, že si Tereza Kostková (43) nebyla vztahem s Jakubem Nvotou (42) z počátku vůbec jistá. Dokonce ani jejich svatbou, která následovala po celkem krátké známosti. I když se ale zdá se , že manželství je celkem spokojené, tedy alespoň na první pohled, přece jen jsou na ostří nože kvůli plánování budoucnosti.

Tlačí na ni kvůli dítěti? Herečka i tak tvrdí, že jí Jakub ukázal, že umí ještě milovat a opět v ní prý probudil ženu. Navíc si skvěle rozumí i s jejím synem Antonínem (11), kterého má s bývalým manželem Petrem Kracikem (61).

Nebude chtít ale Nvota i své vlastní dítě? Pokud ano, souhlasila by Tereza? Zatímco ještě začátkem roku byla herečka striktně proti dalšímu dítěti, nyní zdá se trochu mění názor. „Ne, určitě ne. Znám se a vím, jak na tom jsem,“ tvrdila rázně s tím, že kdyby se něco změnilo, dá brzy vědět.

Poučila se z minulosti? Nedávno však Kostková uvedla, že má hrozně moc pracovních povinností, ale neříká, že nikdy nebo vůbec. „Ale určitě ne hned!“ Tlačí na ni snad Jakub s dítětem? Zdá se, že se u herečky doma pohnuly ledy.

Přesto je pro ni práce zatím to nejdůležitější. Proslýchá se, že Tereze její nadšení pro práci vyčítal i Kracik, dokonce měl naznačit, že tento fakt sehrál svou roli v jejich rozchodu. Zdá se tedy, že kvůli kariéře riskuje další manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden