Moje šťastná hvězda

Odmítá natáčet další seriály?

Ještě nedávno se BARBORA JÁNOVÁ (32) objevovala na obrazovce ve Slunečné, později v reality show Survivor. Teď jako by se po ní slehla zem. Co se s ní stalo?


Za herecké příležitosti v seriálech je prý Barbora Jánová (32) opravdu vděčná, přinesly jí nejen slávu a peníze, ale také řadu nových přátelství. Do dalšího z nich se ale rozhodně nijak nežene, přiznala totiž, že pro ni natáčení bylo často velmi vyčerpávající a vedlo údajně k jejímu profesnímu a osobnímu vyhoření. Rozhodla se snad pověsit proto kariéru na hřebík? 


Chtěla všechno hned 


O Jánové se často mluvilo jako o někom, kdo kouká jenom na peníze a pro úspěch by klidně šel i přes mrtvoly. Když tedy přišla nabídka do většího seriálu, neodmítala ji. Teď zpětně říká, že u projektů, jako byla Slunečná, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Doktoři z Počátků, které se nyní reprízují, muselo jít stranou všechno, co měla do té doby ráda.


„A to právě kvůli tomu, že člověk je na place dvanáct hodin a točí třináct obrazů. Potom přijde domů, plácne sebou a konec,“ vysvětlovala herečka s tím, že pak neměla na nic dalšího sílu. Smozřejmě ne vždycky měla celý den takový zápřah, byly i dny, kdy měla volno. Jenže to většinou využívala opět jen k práci.


Pak se není ani čemu divit, že se o slovo začalo hlásit klasické vyhoření. Už před reality show Survivor, kde si herečka sáhla až na dno svých sil a výrazně pohubla, svěřila, že přišel čas myslet víc na sebe, pořádně odpočívat a věnovat se také dalším projektům. Aktuálně tak třeba natáčí film Ležáky a střádá si své nápady do šuplíku.  


Potřebuje trochu zpomalit 


O pracovní příležitosti ale prý nouzi nemá, přicházejí ze všech stran. „Nechci se uhnat a zase vyhořet. Více si na sebe dávám pozor, a tak jsem celkově zpomalila,“ vysvětluje důvody, proč se stáhla více do ústraní.


Snad Jánová ví, co dělá, a nebude později litovat, kdyby se jí přestalo dostávat nabídek do seriálů, které jak všichni víme, jsou doslova továrnou na peníze. Už kdysi totiž na vlastní kůži pocítila, jak nepříjemný pocit to je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden