Můj kousek štěstí

Odmítá názory, že nemůže rodit

Taťána Gregor Brzobohatá (33) se zlobí. Kdo by se divil? „Někteří si třeba myslí, že na dětech s Ondrou roky pracujeme, a ono to nejde. Tak to opravdu není,“ vyvrací Miss World 2006 spekulace, že se jim s manželem Ondřejem Brzobohatým (38) nedaří přivést na svět miminko.

Připadá jí krajně nevkusné, že je nucena uvádět na pravou míru taková podezření, a to v době, kdy ženy těhotenství běžně odsouvají a kdy už není výjimkou rodit po čtyřicátých narozeninách. A Taťáně bude v prosinci teprve čtyřiatřicet.

„Nechtěli jsme mít rodinu hned po svatbě, přáli jsme si oba věnovat se naplno svým kariérám, cestovat a užívat si to,“ vysvětluje blondýnka. Cítí nátlak nejen z okruhu četných příznivců, ozývat se začínají i nejbližší příbuzní. Nelze vyloučit, že třeba i tchyně, divadelnice Hana Gregorová (69), by si už přála vnouče.

„S přibývajícími roky je ze strany rodiny a okolí v tomto ohledu jistý tlak, ale podle toho přece člověk plánovat děti nemůže,“ podotýká úspěšná modelka. S manželem již oslavili páté výročí svatby, dohromady spolu žijí osm let.

Zlatovláska ve slabé chvilce prohodila, že ten správný moment pro mateřství v případě tak vytížených lidí, jako jsou ona a muzikant Ondřej, nebude nikdy. Přesto si dítě přeje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden